Ο πρίγκιπας William ευχαρίστησε τους ανταποκριτές στην πρώτη γραμμή για τις θυσίες τους

"Με εντυπωσίαζε πάντα η αξιοθαύμαστη συμπεριφορά ακόμη και απέναντι στις πιο σοβαρές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William τιμά τους ανταποκριτές που έχουν εργαστεί στην πρώτη γραμμή για να διατηρήσουν τις κοινότητες του Ηνωμένου Βασιλείου ασφαλείς εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας.

Σύμφωνα με το People, ο δούκας του Cambridge απευθύνθηκε σε ένα εικονικό κοινό ανταποκριτών κατά τη διάρκεια ενός διαδικτυακού φεστιβάλ, ευχαριστώντας και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για όσους έθεσαν τη ζωή τους στην πρώτη γραμμή για να προστατεύσουν τον κόσμο σε αυτή την άνευ προηγουμένου παγκόσμια υγειονομική κρίση.

"Εκ μέρους της οικογένειάς μου, θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη σκληρή δουλειά σας, την αποφασιστικότητά σας και το θάρρος σας - είστε μια τεράστια πηγή υπερηφάνειας για τη χώρα μας και θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες για όλα όσα κάνετε" δήλωσε ο William . "Έχοντας το προνόμιο να δουλεύω μαζί με τους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης, πάντα με εντυπωσίαζε η αξιοσημείωτη συμπεριφορά που μπορεί να δείξουν όταν αντιμετωπίζουμε ακόμη και τις πιο σοβαρές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Δείχνουν το καλύτερο που έχει να προσφέρει η χώρα μας".