Daisy Edgar-Jones | Η "Marianne" του "Normal People" που έγινε πασίγνωστη εν μέσω lockdown στην πρώτη της καμπάνια

Η αντισυμβατική "Marianne" μπαίνει στα παπούτσια του Jimmy Choo κι εμείς τη γνωρίζουμε λίγο καλύτερα.

Αν το στιλ της αντικοινωνικής "Marianne" του "Normal People" έκανε  τον ίδιο θόρυβο με τον -μαζί και ποτέ μαζί- έρωτά της με τον Connell, τότε το ίδιο θορυβώδης είναι και στη ζωή της η ηθοποιός που την υποδύθηκε.

Όχι ότι η Daisy Edgar-Jones ανήκει στη συμβατική των "Normal People" κατηγορία με lifestyle που παραπέμπει σε εκείνο ενός τυπικού 20αρη, αλλά το γεγονός πως έγινε πασίγνωστη εν μία νυκτί εν μέσω lockdown την κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα.

Daisy Edgar-Jones | Η "Marianne" του "Normal People" που έγινε πασίγνωστη εν μέσω lockdown στην πρώτη της καμπάνια

Homeleisure chic in lockdown

Ζώντας σε ένα διαμέρισμα στο Λονδίνο με άλλους τρεις συγκατοίκους, τη στιγμή που η φήμη της εκτοξεύτηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, εκείνη έπαιζε επιτραπέζια παιχνίδια και μάθαινε χορούς στο Tik Tok. Για το promo tour της σειράς που εκτόξευσε τη φήμη της, το IRL (In Real Life) μετατράπηκε σε διεύθυνση URL, καθώς τα red carpets, τα πάρτι και οι live εμφανίσεις αντικαταστάθηκαν από συνεχείς συνομιλίες σε Zoom, FaceTime, Instagram και Whatsapp.

Στο βασισμένο στο ομώνυμο best seller της Sally Rooney, "Normal People" του BBC3, δύο έξυπνοι άνθρωποι που συμπληρώνουν ο έναν τον άλλον τρομάζουν όχι τόσο με τις διαφορές αλλά με τις ομοιότητές τους όταν αντιλαμβάνονται πως ο ένας είναι ο καθρέφτης του άλλου. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσα κοινά έχει στην πραγματική της ζωή η Daisy με την αντικοινωνική "Marianne" όμως έχει αποκαλύψει κάποια βασικά πράγματα για εκείνη και μέσα από τα social media. "Είμαι τόσο κυνική που στην αρχή θεωρούσα ότι δεν θα έβλεπε κανένας τη σειρά", έχει πει με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Έχει παραδεχθεί επίσης ότι έχει παλέψει με την κατάθλιψη και την υποχονδρία ενώ έγινε και beauty icon όταν είπε στο Grazia, "Πραγματικά, νιώθω ότι οφείλω τα πάντα στις αφέλειές μου".

Style icon 

Κατά τη στιλίστριά της, Nicky Yates, που κατάφερε να αναδείξει το στιλ της και μέσω οθόνης, η Daisy Edgar-Jones ό, τι και να φορέσει το υποστηρίζει, ενώ η συμβουλή που της έδωσε για τη δύσκολη αυτή εποχή, είναι να ελέγχει το πώς φαίνεται ιδιαίτερα από τη μέση και πάνω.

Daisy Edgar-Jones

Ανεπιτήδευτα κομψή, σικ και cool, τραβάει την προσοχή χωρίς να αναζητά την προσοχή. Μια Londoner με γαλλική στιλιστική φιλοσοφία που είναι πλέον σταθερά στα ραντάρ κάθε σκηνοθέτη αλλά και σχεδιαστή, η Daisy ήταν το τελευταίο άτομο που πέρασε από casting για το "Normal People". Χωρίς αμφιβολία, ακόμα και το dress code της έπαιξε τον ρόλο του για να "σβήσει" όλες τις προηγούμενες ηθοποιούς που πέρασαν από audition. 

In Her Choos   | Autumn / Winter 2020

Με moto το "fake it till you make it" η Daisy Edgar-Jones, μπήκε και επίσημα στον κόσμο της μόδας με την πρώτη της καμπάνια για τον Jimmy Choo. Η φωτογράφιση στην COVID-19 εποχή ήταν περίεργη και σουρεαλιστική αλλά δεν είχε προηγούμενη εμπειρία, όπως είπε, οπότε έγινε φυσιολογικά για εκείνη καθώς "έτσι έμαθε".

"Βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια μιας κομβικής στιγμής στην ιστορία", δήλωσε η creative director του οίκου, Sandra Choi, προσθέτοντας, "Εμένα, όπως και πολλούς άλλους, με γοήτευσε η ερμηνεία της στο "Normal People" και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μπορέσαμε να συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε μια τόσο όμορφη καμπάνια που να μιλά τόσο έντονα για τις ρίζες του brand στο Λονδίνο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Για μένα, παίζουν μεγάλο ρόλο τα παπούτσια και νομίζω ότι ο τρόπος που περπατάς λέει πολλά για τον χαρακτήρα σου", έχει πει στη συνέντευξη της καμπάνιας. Όσο για το αν είχε τη δυνατότητα να μπει σε κάποιου άλλου τα παπούτσια τίνος θα ήταν αυτά; "Της Frida Kahlo. Ήταν τόσο ταλαντούχα και έβλεπε τον κόσμο με τόσο ενδιαφέρον τρόπο! Θα ήθελα πολύ να δω τον κόσμο μέσα από τα μάτια της".

Daisy Edgar-Jones
Daisy Edgar-Jones
Daisy Edgar-Jones
Daisy Edgar-Jones
Daisy Edgar-Jones