Η Céline Dion δημοσίευσε ένα σπάνιο στιγμιότυπο των παιδιών της για τα γενέθλιά τους

"Είμαι πολύ περήφανη για τα αγόρια μου" έγραψε η τραγουδίστρια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Céline Dion είναι μια περήφανη μαμά και το μοιράζεται με τους followers της στο Instagram. Για να γιορτάσει τα 9α γενέθλια των διδύμων της, Nelson και Eddy, η τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα σπάνιο στιγμιότυπο των παιδιών της, καθώς δεν συνηθίζει να τα προβάλλει στα social media. Σε ένα από τα πορτρέτα που ανέβασε στο Instagram, τα δίδυμα χαμογελούν στην κάμερα, ενώ στο δεύτερο κάνουν αστείες γκριμάτσες.

"Διπλασιάστε το γέλιο και διπλασιάστε την αγάπη. Χρόνια πολλά για τα 9α γενέθλιά σας, Nelson και Eddy! Είμαι πολύ περήφανη για τα αγόρια μου. Σας αγαπώ! - Η μαμά xx ...", έγραψε στις φωτογραφίες που μοιράστηκε. 

Η Dion έχει τρία παιδιά: τον Nelson, τον Eddy και τον μεγαλύτερο γιο της, René-Charles, 18, τα οποία απέκτησε με τον σύζυγό της René Angélil, ο οποίος πέθανε από καρκίνο το 2016. Το 2017, έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Angélil, η Dion αποκάλυψε σε μια συνέντευξη με τη The Sun ότι είχε βρει στήριξη στους δίδυμους γιους της. 

"Οργανώνομαι για να μην νιώθω μοναξιά. Έτσι αγόρασα ένα τεράστιο, τεράστιο, τεράστιο κρεβάτι και κοιμάμαι με τα δίδυμά μου", είπε. "Με παρηγορούν πολύ. Τα χρειάζομαι ... Τα χρειάζομαι κοντά μου. Όταν έρθει η ώρα να πουν ότι θέλουν το δωμάτιό τους, το δωμάτιό τους είναι έτοιμο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ