Ο Tom Hanks ξεκινά ξανά γυρίσματα στην Αυστραλία

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε βιογραφική ταινία για τον Elvis Presley.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τον περασμένο Μάρτιο, ο Tom Hanks και η σύζυγός του, Rita Wilson αποτέλεσαν θέμα στα πρωτοσέλιδα του Τύπου, επειδή ήταν μεταξύ των πρώτων διάσημων που είχαν θετικά αποτελέσματα στα τεστ για COVID-19.

Εκείνη την εποχή, το ζευγάρι βρισκόταν στην Αυστραλία, όπου ο Tom Hanks υποδυόταν τον Τομ Πάρκερ, γνωστό ως "συνταγματάρχη", μάνατζερ του Elvis Presley στην επερχόμενη βιογραφική ταινία του Μπαζ Λούρμαν για το αείμνηστο είδωλο της μουσικής.

Η παραγωγή της ταινίας διακόπηκε ενώ οι Hanks και Wilson νοσηλεύτηκαν για σύντομο χρονικό διάστημα προτού απομονωθούν στο ενοικιαζόμενο σπίτι τους στην Αυστραλία και, τελικά, επέστρεψαν στις ΗΠΑ.

Σε δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρεται ότι ο 64χρονος ηθοποιός εθεάθη να φτάνει με ιδιωτικό τζετ στο αεροδρόμιο Κουλανγκάτα του Κουίνσλαντ.

"Επιστρέψαμε" είπε ο Λούρμαν σε δήλωσή του στο Variety. "Είναι πραγματικό προνόμιο σε αυτήν την άνευ προηγουμένου παγκόσμια στιγμή ότι ο Tom Hanks μπόρεσε να επιστρέψει στην Αυστραλία για να συνεργαστεί με τον Όστιν Μπάτλερ και όλο το εξαιρετικό καστ και το συνεργείο μας για να ξεκινήσει η παραγωγή του φιλμ Elvis" τόνισε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο esquire.com.gr