Ο Harry Styles διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του

Η dolce vita του τραγουδιστή στην Ιταλία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι φωτογραφίες του Harry Styles να οδηγεί στους δρόμους της Ιταλίας μέσα σε ένα ασημί σπορ αμάξι και φωτογραφίες από το TMZ που τον δείχνουν να κάνει βόλτες με ένα ταχύπλοο στην ακτή Αμάλφι αφήνουν να εννοηθεί ότι το πρώην μέλος των One Direction διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του.

Σύμφωνα με το Capital FM, οι θαυμαστές του πιστεύουν πως ο Styles βρίσκεται εκεί για τις ανάγκες του νέου του video για το 'Golden' ένα από τα singles του album Fine Line. Ό,τι και αν κάνει ο τραγουδιστής στην Ιταλία, το μόνο σίγουρο είναι πως έχει περάσει τους τελευταίους μήνες εκεί, με τους fans του να τον παρακολουθούν να αφήνει μουστάκι μέσα στη καραντίνα, καθώς και να αγοράζει ακριβές συσκευασίες ελαιόλαδου.

Ο Harry Styles φαίνεται πως είναι αρκετά απασχολημένος το τελευταίο διάστημα, αφού λάνσαρε το video για το 'Watermelon Sugar', ενώ εξασφάλισε επίσης και έναν ρόλο στη ταινία Don't Worry Darling που σκηνοθετεί η Olivia Wilde. Πρόσφατα, αποκαλύφθηκε πως συζητάει για τη ταινία My Policeman, ένα queer love story που διαδραματίζεται στο 1950 και βασίζεται στο βιβλίο της Bethan Roberts.