Η συμβουλή της Emily Blunt για να αντιμετωπίζετε μικρά τρομακτικά σενάρια της καθημερινότητας

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του βρετανικού Harper's Bazaar για το τεύχος Μαρτίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μια τυχαία συνάντηση με κάποιον που δεν θυμάστε το όνομά του, ένα δώρο που δεν σας αρέσει ή η επιλογή ίδιου φορέματος με άλλη καλεσμένη σε ένα πάρτυ, είναι όλα μικρά, τρομακτικά σενάρια που μπορεί να συμβούν μερικές φορές στη ζωή σας. 

Με αφορμή το σίκουελ της ταινίας τρόμου A Quiet Place, η Emily Blunt μοιράζεται τις συμβουλές της για το πώς μπορεί να αντιμετωπίζει κανείς, τρομακτικές καταστάσεις της καθημερινότητας. 

"Συναντάτε κάποιον και δε θυμάστε το όνομά του; Συνήθως λέω 'γεια' ή 'πώς είσαι' γιατί δεν συγκρατώ ονόματα" λέει στο BAZAAR UK. Αν έχει ξεχάσει κάποια σημαντική επέτειο; "Φυσικά, μου έχει συμβεί μερικές φορές. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να πείτε 'έχω ένα φανταστικό δώρο για σένα αλλά έχει καθυστερήσει. Και να μπείτε στο Amazon και να το παραγγείλετε επιτόπου". 

Η συμβουλή της Emily Blunt για να αντιμετωπίζετε μικρά τρομακτικά σενάρια της καθημερινότητας
Η Emily Blunt με τον σύζυγό της John Krasinski

Η ηθοποιός συνεργάστηκε με τον εξίσου ταλαντούχο σύζυγό της, John Krasinski, στις ταινίες A Quiet Place (ο Krasinski σκηνοθέτησε και τις δύο και επίσης πρωταγωνίστησε στην πρώτη) - μία συνεργασία που "λάτρεψε" όπως αποκάλυψε η ίδια.

Η Emily Blunt φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του βρετανικού Harper's Bazaar για το τεύχος Μαρτίου.