Ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis σε ένα χαριτωμένο βίντεο

Οι μικροί royals έκαναν μερικές ερωτήσεις στον Sir David Attenborough για την άγρια φύση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis, εμφανίστηκαν σε ένα ξεχωριστό video όπου παραθέτουν τις ερωτήσεις τους στον Sir David Attenborough, σχετικά με την άγρια φύση.

Το χαριτωμένο βίντεο μοιράστηκε το Kensington Palace στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, γράφοντας: "Sir David Attenborough, έχουμε κάποιες ερωτήσεις για σένα". Την αρχή έκανε ο πρίγκιπας George ρωτώντας: "Ποιο είδος ζώου νομίζετε ότι θα εξαφανιστεί πρώτο;".

Ο Attenborough απάντησε στον George λέγοντας, "Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γίνει αυτό. Επειδή υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε όταν τα ζώα κινδυνεύουν να εξαφανιστούν. Μπορούμε να τα προστατεύσουμε." Στη συνέχεια, εξήγησε μερικούς από τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να συμμετάσχει το ευρύ κοινό για να βοηθήσει στη διατήρηση της άγριας ζωής και να εμποδίσει την εξαφάνιση των ζώων.

Όταν ήρθε η σειρά της πριγκίπισσας Charlotte, η μικρότερη αδερφή του πρίγκιπα George είπε: "Μου αρέσουν οι αράχνες, αρέσουν και σε εσάς;" Ο Attenborough απάντησε με ενθουσιασμό, "Λατρεύω τις αράχνες, χαίρομαι πολύ που σου αρέσουν!".

Τέλος, ο πρίγκιπας Louis ρώτησε χαριτωμένα τον Attenborough ποιο ζώο του αρέσει, για να λάβει την απάντηση: "Νομίζω ότι μου αρέσουν περισσότερο οι πίθηκοι. Επειδή είναι τόσο διασκεδαστικοί. Μπορούν να πηδούν παντού ... Και είναι τόσο αστείοι. Και μου αρέσουν πολύ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: madamefigaro.gr