Η Meghan Markle έκανε την πρώτη της άκρως φθινοπωρινή εμφάνιση

Η δούκισσα του Sussex και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Harry συζήτησαν με την ακτιβίστρια Malala Yousafzai για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας του Κοριτσιού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Harry, συμμετείχαν σε μια virtual συζήτηση με τη διάσημη ακτιβίστρια του Πακιστάν, Malala Yousafzai, για να γιορτάσουν τη Διεθνή Ημέρα Κοριτσιού το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για την περίσταση, η  Meghan επέλεξε να φορέσει ένα κομψό σύνολο, το οποίο αποτελείτο από ένα αμάνικο μαύρο ζιβάγκο του brand TUXE Bodywear και ένα εκρού παντελόνι με καφέ ζώνη. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα στο χαρακτηριστικό χαμηλό σινιόν της, ενώ η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με πλούσια φρύδια, smoky eyeliner και σκουρόχρωμα μπορντό χείλη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Meghan και ο Harry μοιράστηκαν νέες πληροφορίες σχετικά με το πώς ο μικρός γιος τους, ο Archie Mountbatten-Windsor, προσαρμόστηκε στη ζωή του στο σπίτι στη Santa Barbara, στην California.

"Ήμασταν και οι δύο εκεί για τα πρώτα βήματα του Archie, το πρώτο του τρέξιμο, την πρώτη του πτώση, τα πάντα", αποκάλυψε η Meghan, αναγνωρίζοντας ένα από τα λίγα οφέλη της παραμονής στο  στο σπίτι εν μέσω της πανδημίας COVID-19. "Είμαστε τυχεροί που μπορούμε να έχουμε αυτόν τον χρόνο να τον δούμε να μεγαλώνει και, ελλείψει COVID, θα ταξιδεύαμε και θα δουλεύαμε περισσότερο. Θα χάναμε πολλές από αυτές τις στιγμές."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ