Είναι τελικά το Emily in Paris κλισέ; Ο Lucas Bravo δίνει τη δική του απάντηση

Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς μιλάει βάσει της προσωπικής του εμπειρίας.

Την ίδια στιγμή που όλοι βλέπουν το Emily in Paris, ο Lucas Bravo το αποφεύγει. "Δεν μου αρέσει πολύ να βλέπω τον εαυτό μου, γιατί είμαι πολύ σκληρός μαζί μου", λέει στο BAZAAR.com, ο Γάλλος ηθοποιός που υποδύεται τον γοητευτικό σεφ Gabriel στη νέα, δημοφιλή σειρά του Netflix. "Εκεί που κάποιος βλέπει μια αστεία σκηνή, κάτι χαριτωμένο ή οτιδήποτε άλλο, εγώ βλέπω απλώς όλα τα σφάλματα και όλα τα πράγματα που θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερα" συνεχίζει, εκφράζοντας όμως τα συναισθήματά του για μία δουλειά που όπως όλα δείχνουν θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική του πορεία. "Λατρεύω τη σειρά. Πιστεύω ότι ήταν κάτι υπέροχο και είμαι περήφανος γι' αυτό, αλλά δεν μπορώ να παρακολουθήσω τον εαυτό μου". 

Παρόλο που ορισμένοι βρήκαν ένα διέξοδο στη σειρά, η οποία δημιουργήθηκε από τον Darren Star, άλλοι τη θεώρησαν υπερβολικά κλισέ και επιπόλαιη. Μάλιστα κάποιοι Γάλλοι κριτικοί βρήκαν τη σειρά ακόμη και "προσβλητική". Ως Γάλλος ηθοποιός που έχει εργαστεί στο project, ο Bravo κατανοεί τα σχόλια, αλλά παραμένει υποστηρικτής της σειράς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ναι, υπάρχει μια δόση αλήθειας παντού", λέει για την κριτική. "Νομίζω ότι όλοι έχουν δικαίωμα στη δική τους γνώμη. Και το Παρίσι, όπως είπα νωρίτερα σε προηγούμενες συνεντεύξεις, είναι πολύ διαφορετικό και υπάρχουν πολλές ιστορίες για να ειπωθούν. Πρέπει λοιπόν να επιλέξεις μια γωνία και ο Darren δείχνει το όραμά του από όταν ήταν στο Παρίσι ως έφηβος. … Είναι γεμάτο κωμικά στοιχεία. [Αυτός] ήθελε οι άνθρωποι να ξεφύγουν από την τρελή πραγματικότητα που είμαστε όλοι τώρα. Σε μερικούς ανθρώπους αρέσει η πραγματικότητα λίγο παραπάνω, κάτι που επίσης κατανοώ, όμως διαφορετικά, θα ήταν ένα ντοκιμαντέρ για το Παρίσι. Και δεν είναι αυτό. Καταλαβαίνω λοιπόν και τις δύο απόψεις, τις σέβομαι".

Μάλιστα ο Bravo απαντάει στα μηνύματα των θαυμαστών του, δίνοντας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά και τους χαρακτήρες του και ελπίζοντας σε έναν δεύτερο κύκλο.