Η μητέρα της Emma Roberts αποκάλυψε κατά λάθος την εγκυμοσύνη της κόρης της

Η ηθοποιός μίλησε για το ατυχές περιστατικό, σχολιάζοντας ότι μπλόκαρε τη μητέρα της στο Instagram.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν έχει σημασία αν η θεία σου είναι η Julia Roberts ή αν είσαι στο προσκήνιο τα τελευταία 20 χρόνια - η φήμη δεν μπορεί να σε προστατεύσει από το να αντιμετωπίσεις τους γονείς στα Social Media. Η Emma Roberts έπρεπε να ασχοληθεί με μία όχι και τόσο διασκεδαστική περίπτωση γονιού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η μητέρα της αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της κόρης της στο Instagram.

Η 29χρονη ηθοποιός πραγματοποίησε μια εικονική εμφάνιση στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, όπου μίλησε για την επερχόμενη ταινία της Holidate, και φυσικά για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης που είχε ως αποτέλεσμα να μπλοκάρει τη μαμά της στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Κρατούσα την εγκυμοσύνη μου σε αρκετά προσωπικό επίπεδο, αλλά δυστυχώς η μητέρα μου έχει Instagram. Οι μητέρες και το Instagram είναι ένας κακός συνδυασμός και σίγουρα της ξέφυγε" είπε η Emma και συνέχισε να περιγράφει το περιστατικό που ήταν "καταστροφή", ειδικά επειδή η ηθοποιός βρισκόταν σε αεροπλάνο εκείνη τη στιγμή και δεν μπορούσε να έρθει σε επαφή με τη μαμά της. "Γελάσαμε κάπως. Μετά μαλώσαμε. Την μπλόκαρα κάποια στιγμή. Ήταν το μοναδικό όπλο μου!" είπε.