Η βασίλισσα Ελισάβετ φωτογραφήθηκε για ένα νέο πορτρέτο με μία ιδιαίτερη συλλογή κοσμημάτων

Η μονάρχης φόρεσε τη Belgium Sapphire τιάρα της, δώρο του πατέρα της βασιλιά George.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ελισάβετ φωτογραφήθηκε για ένα νέο καναδικό πορτρέτο φορώντας τη Belgium Sapphire τιάρα της, την οποία συνδύασε με ίδια σκουλαρίκια, κολιέ και βραχιόλι. 

Ο βασιλικός φωτογράφος Chris Jackson μοιράστηκε το νέο πορτρέτο της βασίλισσας στο Instagram και αποκάλυψε: "Ήταν μια απίστευτη τιμή να έχω την ευκαιρία να φωτογραφίσω τη βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ εκ μέρους της καναδικής κυβέρνησης για το επίσημο καναδικό πορτρέτο της που κυκλοφόρησε σήμερα. Ήμουν αρκετά τυχερός που επισκέφθηκα τον Καναδά πολλές φορές με μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και έχω τις πιο αγαπημένες αναμνήσεις από τους ανθρώπους που γνώρισα και την απίστευτη ομορφιά της χώρας της οποία είχα το προνόμιο να ανακαλύψω ένα μικρό μέρος της κατά τη διάρκεια των χρόνων".

Ο Jackson συνέχισε, "Στη φωτογραφία, η βασίλισσα φοράει το καναδικό της διακριτικό ως Αρχηγός του Τάγματος του Καναδά και του Τάγματος της Στρατιωτικής Αξίας. Φορά επίσης το "The King George VI Victorian Suite" - διαμαντένια σκουλαρίκια και κολιέ, στολισμένα με μπλε ζαφείρι που της δόθηκαν από τον πατέρα της, βασιλιά Τζορτζ Στ΄ ως γαμήλιο δώρο το 1947. Τα κοσμήματα χρονολογούνται από το 1850 και η αντίστοιχη τιάρα και το βραχιόλι προστέθηκαν στη συλλογή το 1963".

"Η βασίλισσα φορούσε το σετ στον Καναδά κατά τη διάρκεια μιας βασιλικής περιοδείας το 1990", εξήγησε ο Jackson. "Μπράβο στην ομάδα Guy Isherwood, Matt Wash και Jerome Hunt καθώς και σε όλους στο @o_canadiana και @royalfamily και, όπως πάντα, στο @gettyimages" πρόσθεσε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ