Η Meghan Markle προειδοποιεί για τις βλαβερές συνέπειες των social media

"Το καλό ξεπερνά το κακό, αλλά το κακό μπορεί να είναι τόσο δυνατό".

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle έχει προειδοποιήσει για τις πιθανές παγίδες των social media σε συνέντευξή της με τον συνιδρυτή του Reddit και στενό της φίλο, Alexis Ohanian. Οι δυο τους εμφανίστηκαν σε ένα επεισόδιο της σειράς Time 100 Talks του περιοδικού TIME.

Όσον αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Meghan είπε ότι τέτοιες πλατφόρμες έχουν δυνατότητες τόσο για το καλό όσο και για το κακό, αν και μερικές φορές το αρνητικό είναι πιο εμφανές από το θετικό. Πρόσφατα μάλιστα, η δούκισσα του Sussex είπε ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει σύντομα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

"Το καλό ξεπερνά το κακό, αλλά το κακό μπορεί να είναι τόσο δυνατό, η ζημιά που προκαλείται από αυτό είναι απλά τόσο…" ανέφερε το Harper's Bazaar US. "Νομίζω ότι έχετε μιλήσει πρόσφατα για το ότι δεν έχουμε αρχίσει ακόμη να συνειδητοποιούμε την κληρονομιά και τις επιπτώσεις που έχουν όλες αυτές οι πλατφόρμες και τι κάνουν σε όλους μας σε βαθύτερο επίπεδο, τα κοινωνικά μέσα και ο διαδικτυακός χώρος. Είμαστε σε αυτό αλλά έχουμε την ευκαιρία να βγούμε από αυτό". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ohanian, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Serena Williams, με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη, αποχώρησε πρόσφατα από τη θέση του στο Reddit, ώστε να την αναλάβει ένας Μαύρος υποψήφιος. Μέχρι σήμερα, λαμβάνει μηνύματα μίσους γι΄αυτή του την κίνηση. 

"Ηγείσαι με παράδειγμα", είπε η Meghan στον Ohanian. "Και λυπάμαι που εξακολουθείς να λαμβάνεις μηνύματα μίσους. Ξέρω ότι μοιραζόμαστε κοινές εμπειρίες με το να είμαστε σε διαφυλετικούς γάμους και να μεγαλώνουμε μικρά παιδιά που είναι μικτής φυλής".