Πριγκίπισσα Βεατρίκη | Οι λεπτομέρειες για το νέο της σπίτι με τον σύζυγό της

Ο Edoardo Mapelli Mozzi μιλάει για τις αγαπημένες τους συνήθειες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Οι Mountbatten- Windsor είναι ίσως η πιο πολυσυζητημένη οικογένεια, από τις στιλιστικές τους επιλογές μέχρι τις οικογενειακές τους παραδόσεις.

Ενώ οι Δούκες του Cambridge και του Sussex συνήθως τραβούν την προσοχή, αυτή τη φορά στο προσκήνιο βρίσκεται η πριγκίπισσα Βεατρίκη. Η 32χρονη παντρεύτηκε τον Edoardo Mapelli Mozzi σε μια κλειστή τελετή τον περασμένο Ιούλιο, αφού τα αρχικά σχέδια τους αναβλήθηκαν λόγω πανδημίας.

Πρόσφατα, η πριγκίπισσα απασχόλησε τα μέσα καθώς μίλησε για την τιμή που ένιωσε όταν φόρεσε το νυφικό της γιαγιάς της στο γάμο της, ενώ αποκάλυψε και φωτογραφίες από την τελετή.

Τώρα, το ζευγάρι μόλις μετακόμισε στο νέο τους σπίτι, το Nottingham Cottage που βρίσκεται στην ίδια έκταση με το παλάτι του Kensington.

Μιλώντας στους Financial Times, ο Edoardo αποκάλυψε πως το αγαπημένο τους σημείο του σπιτιού είναι η κουζίνα και πως έχουν μικρό κήπο με λαχανικά από όπου τους αρέσει να μαγειρεύουν με εποχιακά προϊόντα.

"Ερωτεύτηκα ξανά τη μαγειρική”, είπε. "Έχει γίνει πλέον το επίκεντρο της οικογένειας μας και κάθε φορά μαζευόμαστε όλοι για να το κάθε γεύμα”.