Ο Penn Badgley και η σύζυγός του περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Η φωτογραφία που ανέβασε η Domino Kirke και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να μείνει έγκυος.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς You, Penn Badgley, και η μουσικός Domino Kirke, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η Kirke ανακοίνωσε τα νέα τη Δευτέρα το πρωί, αναρτώντας μια φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στο Instagram. "Στο δρόμο ξανά... η εγκυμοσύνη μετά την απώλεια είναι κάτι το τελείως διαφορετικό. Ύστερα από δύο αποβολές στη σειρά, ήμασταν έτοιμοι να τα παρατήσουμε", έγραψε. "Σταμάτησα να εμπιστεύομαι το σώμα μου και ξεκίνησα να αποδέχομαι ότι δεν άντεχα άλλο", έγραψε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Kirke επικαλέστηκε τις εμπειρίες της ως εκπαιδευτικός και ιδρύτρια του Carriage House Birth, έναν εκπαιδευτικό και εκπαιδευτικό οργανισμό για μαίες. "Ως βοηθός γέννησης, τα έχω δει και τα έχω ακούσει όλα. Χρειάζεται πολλή δύναμη για να απομακρύνω τον εαυτό μου από τις απώλειες, στις οποίες ήμουν παρούσα", έγραψε.

"Όταν ήμουν έγκυος στα 25 μου, δεν ήξερα τίποτα", συνέχισε. "Αγνοούσα τα πάντα σχετικά με τη γέννηση και τα μυστήριά της. Τώρα έχοντας 10 χρόνια εμπειρίας, αγαπώ την κοινότητα που έχω δίπλα μου και τις γνώσεις μου", πρόσθεσε. 

O Badgley έδειξε πρόσφατα την αγάπη του για τη σύζυγό του μέσω μιας ανάρτησής του στο Instagram. "Για εμένα, είναι ευτυχία να σε βλέπω χαρούμενη. Για εσένα, ελπίζω να είμαι πάντα πηγή ευτυχίας. Χαίρομαι πολύ που παντρευτήκαμε", έγραψε. 

Η Domino παντρεύτηκε τον Badgley το 2017. Έχει ένα γιο,  τον Cassius Riley, μαζί με τον μουσικό Morgan O'Kane.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ