Η Naomi Watts μιλάει για το πώς διατηρεί τις ισορροπίες ως μητέρα

"Πρέπει να συγχωρήσετε τον εαυτό σας τις ημέρες που πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για εσάς" λέει η ηθοποιός.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η αυτοφροντίδα είναι το ζητούμενο για τη Naomi Watts ώστε είναι όσο πιο καλή μητέρα μπορεί. Η ηθοποιός ποζάρει με τα παιδιά της Kai, 11 ετών και Sasha, 13 ετών, για το νέο εξώφυλλο του περιοδικού Hamptons (φωτογραφήθηκε από τον αδερφό της, Ben Watts), όπου μιλάει για το πώς έχουν περάσει σαν οικογένεια αυτή τη δύσκολη χρονιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Η μαμά κάνει αστεία χορευτικά με τα παιδιά της", αστειεύεται η Watts. Αλλά είναι πάντα θέμα ισορροπίας. "Μερικές φορές νιώθεις σαν να είσαι σούπερ μαμά - να φτιάχνεις ένα κέικ, να παίζεις επιτραπέζια παιχνίδια και να τους διδάσκεις πώς να χρησιμοποιούν την ηλεκτρική σκούπα. Είσαι μέσα σε όλα", συνεχίζει. "Και άλλες φορές, είσαι κάπως "Ας τους παραδώσω απλώς τις ηλεκτρονικές συσκευές ώστε να μπορέσω να κάνω αυτά που πρέπει" λέει η 52χρονη ηθοποιός.

"Αυτή είναι ακριβώς η πραγματικότητα, και πρέπει να συγχωρήσετε τον εαυτό σας τις ημέρες που πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για εσάς και να δημιουργήσετε αυτόν τον χώρο" προσθέτει. Η Watts (η οποία έχει αποκτήσει τα παιδιά της με τον Liev Schreiber) λέει ότι το 2020 "ήταν σίγουρα μια συνεχής βόλτα στο νευρικό σύστημα [κάποιου], με "τα επίπεδα άγχους να κορυφώνονται".

Υπήρξαν όμορφες, απλές στιγμές με την οικογένεια. Αλλά και πραγματικά δύσκολες στιγμές με τα παιδιά που δεν καταλαβαίνουν αρκετά", εξηγεί. "Ξέρετε, τα παιδιά μου είναι στην ηλικία όπου δεν θέλεις να κάθονται μπροστά στις ειδήσεις και να απορροφούν όλα αυτά τα σκοτεινά, άσχημα γεγονότα, αλλά είναι πολύ μεγάλα για να τους αποκρύψεις τα πάντα. Υπάρχουν καλές και κακές μέρες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ