Πριγκίπισσα Diana | Η αλήθεια για τη βιντεοκασέτα που έκανε δώρο στον Κάρολο

Η ερμηνεία της στο Phantom of The Opera συνέβη στην πραγματικότητα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στην τέταρτη σεζόν του The Crown η Diana κάνει ένα αναπάντεχο δώρο στον Πρίγκιπα Κάρολο για την επέτειο του γάμου τους. Πρόκειται για μια βιντεοκασέτα στην οποία ερμηνεύει το "All I Ask”, από το μιούζικαλ Phantom of The Opera. Ενώ μια ολόκληρη ορχήστρα παίζει live, η Diana εμφανίζεται φορώντας μια θεατρική δημιουργία της Christine Daaé. Στην εν λόγω σκηνή, η Diana δείχνει περήφανη, ενώ ο Κάρολος δείχνει σοκαρισμένος.

Η πριγκίπισσα ήταν γνωστή λάτρης του μιούσικαλ και σύμφωνα με πηγές αυτή η σκηνή της σειράς ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Η Annie Sulzberger, που κάνει έρευνα για το The Crown είπε στην The Telegraph, "Δεν το βγάλαμε από το μυαλό μας. Υπάρχουν αρκετές αναφορές σε αυτό το συμβάν και έτσι το συμπεριλάβαμε στη σειρά. Είναι μια ιστορία που ήταν γνωστή πριν γραφτεί το σενάριο”.

Η Sulzberger είπε επίσης πως δεν είναι βέβαιο τι ακριβώς συμπεριλάμβανε η ερμηνεία αυτή, αν ήταν τραγούδι, χορός ή playback. "Προκειμένου να μην υπάρχουν πολλοί μάρτυρες, πιθανόν να παίχτηκε μόνη ο ήχος”.

Ωστόσο, η Washington Post είχε γράψει το 1988 πως στην ηχογράφηση ακουγόταν η φωνή της Diana. Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Andrew Lloyd Weber επιμελήθηκε την ερμηνεία, όμως αργότερα ο ίδιος το αρνήθηκε.

Την ημέρα της πρεμιέρας του The Crown 4, ο επίσημος λογαριασμός του Phantom of The Opera στο Twitter επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα της σκηνής και δημοσίευσε μια φωτογραφία της Πριγκίπισσας με το cast του μιούσικαλ.