Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Έτσι πέρασαν το Thanksgiving

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι γιορτάζει την "Ημέρα των Ευχαριστιών" επί του αμερικανικού εδάφους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την "Ημέρα των Ευχαριστιών" γιόρτασαν χθες, Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, οι Αμερικανοί και ανάμεσά τους η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry, που μετά την παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα, μετακόμισαν και μένουν μόνιμα στο Λος Άντζελες. 

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε πηγή στο BAZAAR.com, το ζευγάρι είχε στα σχέδιά του να γιορτάσει μ' ένα ήσυχο γεύμα την ημέρα στο σπίτι του, με τον γιο του Archie, μαγειρεύοντας τα παραδοσιακά πιάτα του Thanksgiving με φρέσκα λαχανικά από τον κήπο τους. 

 Άλλη πηγή αποκάλυψε στο People, ότι μαζί με τη Meghan, τον Harry και τον μικρό Archie, ήταν και η μητέρα της δούκισσας, Doria Ragland, η οποία κατοικεί εξάλλου κοντά στην κόρη της. "Είναι πολύ χαρούμενοι! Ο Archie μεγαλώνει γρήγορα! Ως οικογένεια, περνάνε πολλές ώρες μαζί σε δραστηριότητες", αναφέρει πηγή.

Το ζευγάρι θα περάσει και τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Καλιφόρνια, αν και υπήρχαν πληροφορίες ότι σκόπευαν να ταξιδέψουν στη Μεγάλη Βρετανία για να γιορτάσουν με την οικογένεια του Harry - κάτι που όμως λόγω της πανδημίας είναι ανέφικτο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ