Χωρίζουν Amal και George Clooney;

Μία δήλωση του ηθοποιού έχει πυροδοτήσει αυτές τις φήμες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορούν έντονα φήμες ότι ο George και η Amal Clooney περνούν μεγάλη κρίση στο γάμο τους. Αφορμή για να ξεσπάσει αυτή η φημολογία στάθηκε μία δήλωση του ηθοποιού, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει να δει τα δίδυμα περίπου 200 μέρες. "Ποιος πατέρας έχει να δει τα παιδιά του τόσο καιρό;" αναρωτιούνται τα media και πιστεύουν πως το ζευγάρι ίσως βρίσκεται στα πρόθυρα διαζυγίου. 

Από την άλλη πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό πως οι δυο τους πρόκειται να φτιάξουν ένα επιπλέον κτίσμα στο μεγάλο οικόπεδο όπου βρίσκεται το σπίτι τους, για λόγους ασφαλείας. Αυτό κάπως αντικρούει τις παραπάνω φήμες, μιας και ένα ζευγάρι που συζητάει το διαζύγιό του, μάλλον δεν θα ετοιμαζόταν να κάνει εργασίες στο σπίτι που διαθέτει από κοινού. 

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα Amal και George έχουν πολύ διαφορετικούς ρυθμούς και υποχρεώσεις και έτσι έχει σταθεί σχεδόν αδύνατο να φτιάξουν ένα κοινό πρόγραμμα από τότε που παντρεύτηκαν. Εκείνη είναι μία πολύ επιτυχημένη δικηγόρος και εκείνος ένας πολύ διάσημος ηθοποιός, με αντίστοιχα πιεσμένα ωράρια, τα οποία από ότι φαίνεται δεν συμπίπτουν με κανέναν τρόπο. Ο λόγος που οι φήμες είναι έντονες αυτή τη φορά είναι γιατί ο George Clooney προστατεύει ιδιαίτερα την προσωπική του ζωή και πολύ σπάνια αναφέρεται σε λεπτομέρειες σχετικά με την οικογένειά του. Αυτό για πολλούς σημαίνει ότι προετοιμάζει το έδαφος για την ανακοίνωση του διαζυγίου του από την Amal. Ο καιρός θα δείξει.