Kate Beckinsale | Το εντυπωσιακό throwback video στο Instagram

Η 47χρονη ηθοποιός δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της φορώντας μπικίνι

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ηθοποιός Kate Beckinsale δημοσίευσε το απόλυτο throwback βίντεο στο Instagram της που δείχνει τους τονισμένους κοιλιακούς της. Στο βίντεο, η ηθοποιός, 47 ετών, φοράει καφέ μπικίνι, ένα καφτάνι και ψηλά τακούνια καθώς κατεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού της σαν πραγματικό supermodel. 

Είναι πολύ σαφές ότι η πρωταγωνίστρια του The Widow βρίσκεται σε φόρμα.

Οι απίστευτοι κοιλιακοί, τα πόδια της, και όλη της η καλή φυσική κατάσταση είναι αποτέλεσμα της προπόνησης της με τον Gunnar Peterson.

H Kate είπε σε συνέντευξη της στο Women's Health πριν από ένα χρόνο, "Ξυπνάω, τρώω κάτι και πηγαίνω κατευθείαν στο γυμναστήριο. Αν θέλω να κάνω cardio θα το κάνω αργότερα την ίδια μέρα”.

O Peterson δήλωσε ότι η Kate κάνει γρήγορες ασκήσεις για όλο το σώμα ενώ επικεντρώνεται στη κοιλιά. Επίσης, κάνει προπόνηση και με τον Brad Siskind έξι ημέρες την εβδομάδα. Και συνδυάζει τις προπονήσεις της. Θα κάνει 90 έως 120 δευτερόλεπτα cardio, όπως κωπηλασία ή VersaClimber, και στη συνέχεια θα κάνει τις οκτώ ασκήσεις ξανά - αυτή τη φορά με περισσότερα βάρη, ζώνες ή γρηγορότερες επαναλήψεις. Μετά από 45 λεπτά , θα τελειώσει και πάλι με ένα πρόγραμμα cardio. Η Kate κάνει επίσης ασκήσεις γιόγκα με την Jessica James και τη Mandy Ingber. "Δεν έχω τραυματιστεί κατά τη διάρκεια καμίας ταινίας δράσης και νομίζω ότι οφείλεται εν μέρει στην εξάσκηση της γιόγκα”.

Όσο για τη διατροφή της, η Kate ξεκινά την ημέρα της τρώγοντας πρωτεΐνες, συνήθως κοτόπουλο ή αυγά με βούτυρο. Το υπόλοιπο της ημέρας, της αρέσουν οι σαλάτες με ραπανάκια, λαχανάκια Βρυξελλών και ο σολομός ενώ δεν θα πει όχι και σε λίγα chips.