Meghan Markle -Πρίγκιπας Harry | Βγήκαν για χριστουγεννιάτικο shopping

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αγόρασαν χριστουγεννιάτικο δέντρο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα Χριστούγεννα με τον γιο τους Archie στο καινούργιο τους σπίτι ετοιμάζονται να γιορτάσουν η Meghan Markle και ο Πρίγκιπας Harry, και φυσικά, θέλουν να δημιουργήσουν την ιδανική ατμόσφαιρα για εκείνον. Το ζευγάρι, που εγκατέλειψε το Παλάτι και τη Μεγάλη Βρετανία και μετακόμισε στο Λος Άντζελες, βγήκε πρόσφατα για χριστουγεννιάτικα ψώνια, και αγόρασε το δέντρο που θα στολίσει. 

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ ανήκει στο αμερικάνικο People, που μεταφέρει τη μαρτυρία ενός πωλητή σε αποθήκη με χριστουγεννιάτικα δέντρα ο οποίος ανέφερε ότι "Η Meghan και ο Harry ήρθαν σήμερα στη δουλειά μου και τους πουλήσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους". Εξηγεί, επίσης, ότι το ζευγάρι ήρθε σε ώρα που δεν υπήρχε κόσμος, παρά μόνο μία οικογένεια, και περιγράφει το διασκεδαστικό περιστατικό όπου το αγοράκι της οικογένειας που ήταν παρούσα δεν αναγνώρισε τον Harry και τον ρώτησε αν εργάζεται στο κατάστημα. 

Το ζευγάρι θα περάσει τα Χριστούγεννα στο σπίτι του στο Montecito της Καλιφόρνια με τον 19 μηνών Archie και πιθανότατα τη μητέρα της Meghan Markle, Doria Ragland, που μένει κοντά της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ