Η Laura Dern φοβάται πολύ τον Covid-19

Η ηθοποιός υπήρξε μάρτυρας των καταστροφικών συνεπειών της πανδημίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μέσα στη χρονιά που πέρασε η Laura Dern έχασε έναν φίλο της από τον ιό και είδε πολλούς άλλους να αρρωσταίνουν κάνοντάς την να παίρνει την ασθένεια "πολύ σοβαρά". "Είχα φίλους, οι οποίοι χρειάστηκαν αναπνευστήρες και ευτυχώς το ξεπέρασαν. Γνωρίζω ανθρώπους όλων των ηλικιών που ήταν πολύ άρρωστοι. Και είχα έναν πολύ καλό φίλο, ο οποίος έχασε τη ζωή του από αυτό", λέει η Dern στο People και προσθέτει: "έτσι το παίρνω σίγουρα πολύ σοβαρά καθώς προσεύχομαι να το κάνουν όλοι παγκοσμίως".

Η ηθοποιός παροτρύνει τους ανθρώπους να ακολουθήσουν τις βασικές προφυλάξεις για την υγεία τους και για να αποτρέψουν την εξάπλωση του ιού, από τη χρήση μάσκας έως την κοινωνική αποστασιοποίηση και τη διενέργεια τακτικών τεστ.

"Όλα αυτά είναι απαραίτητα", λέει, "αλλά η μάσκα έχει μεγάλη σημασία. Έχει σώσει ζωές". Αυτές οι προφυλάξεις βοήθησαν την Dern να καταλαγιάσει το άγχος της και να παραμείνει υγιής, ιδιαίτερα καθώς συνεχίζει να φροντίζει τη μητέρα της, την ηθοποιό Diane Ladd, η οποία είναι τώρα 85 ετών και βρίσκεται σε ιδιαίτερα υψηλού κινδύνου ομάδα λόγω πνευμονικής πάθησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: madamefigaro.gr