Η επιτυχία του Bridgerton σε αριθμούς

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για την τηλεθέαση της σειράς.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όλοι περίμεναν ότι η πρώτη σειρά που υπογράφει η Shonda Rhimes για λογαριασμό του Netflix θα είχε επιτυχία. Και τώρα έρχονται και οι αριθμοί για να αποδείξουν ότι το "Bridgerton" ήταν η σειρά που παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές σ' όλον τον πλανήτη αυτά τα Χριστούγεννα. 

Σύμφωνα με το Netflix, περίπου 63 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολούθησαν τη σειρά εποχής από την 25η Δεκεμβρίου, οπότε να βγήκε στην streaming πλατφόρμα. Επίσης, σύμφωνα με το Variety, βρέθηκε στην 1η θέση του Top 10 σε 76 χώρες και έγινε το 5ο πιο δυνατό λανσάρισμα original παραγωγής του Netflix όλων των εποχών. 

Τον Νοέμβριο το Netflix είχε ανακοινώσει ότι το "The Queen's Gambit" έγινε η limited σειρά της πλατφόρμας με τις περισσότερες προβολές αφού κατάφερε μέσα σε ένα σχεδόν μήνα να φτάσει τον αριθμό των 62 εκατομμυρίων προβολών. Το "Bridgerton" ξεπέρασε αυτόν τον αριθμό μέσα σε 2 εβδομάδες! 

Το Netflix δεν έχει ανακοινώσει ακόμα 2η σεζόν για τη σειρά, ωστόσο μ' αυτά τα νούμερα μοιάζει θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η συνέχεια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ