Ο Regé-Jean Page ως νέος James Bond

Μετά την επιτυχία του Bridgerton, υπάρχουν μερικές συναρπαστικές φήμες για τον επόμενο πράκτορα 007.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κάθε φορά που ένας νεαρός και ελκυστικός Βρετανός ηθοποιός φτάνει σε ένα σημαντικό σημείο της καριέρας του, ξεκινούν οι φήμες που τον θέλουν ως τον επόμενο James Bond. Οι Idris Elba, Tom Hardy, Tom Hiddleston, Lashana Lynch, Robert Pattinson, Sam Heughan, James Norton, Henry Golding και Richard Madden είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συνδέθηκαν με τον πράκτορα 007 ως τον τελικό ρόλο για την καριέρα τους. Τώρα, σειρά έχει ο Regé-Jean Page, καθώς είδε τη φήμη του να εκτοξεύεται μετά την επιτυχία που σημείωσε το Bridgerton.

Τον περασμένο μήνα, λίγο πριν από την κυκλοφορία της σειράς στο Netflix, ο Page έκανε μία αναφορά στον Bond γράφοντας στο Twitter "Shaken not stir" - ένα tweet που πυροδότησε εικασίες, μετά τον τελευταίο ρόλο του Daniel Craig. Και τώρα, η βρετανική εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes δίνει στον Page ένα προς πέντε για να πάρει τη δουλειά. "Ο Tom Hardy ηγείται ακόμα ως αγαπημένος, με τον James Norton να βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Αλλά πραγματικά τα παίζουμε όλα στον αγώνα για τον 007 και ο RJP ίσως έχει μία ευκαιρία" δήλωσε το Ladbrokes στο Variety.

Φυσικά και όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν τίποτα, καθώς αναφερόμαστε απλώς σε στοιχήματα. Παρόλα αυτά, η ιδέα του Page ως Bond ακούγεται συναρπαστική. Επίσης, κάποια από τα ονόματα στα οποία ποντάρουν οι Βρετανοί απέχουν αρκετά από τον ρόλο, όπως ο Pattinson που είναι πλέον ο νέος Batman.

Αν και το Bridgerton ήταν ο ρόλος που ανέδειξε τον Page, η αλήθεια είναι ότι έχει επιδείξει αρκετές ικανότητες για να γίνει ο επόμενος Bond. Πάρτε, για παράδειγμα, τον ρόλο του στη σειρά, στον οποίο συνδυάζει επιδέξια τη λιτή πολυπλοκότητα, το μυστήριο, τον πόνο και τη σεξουαλική ενέργεια. Όμως, αυτό που είναι πιο σημαντικό, είναι η άποψη του Page για τον χαρακτήρα του.

"Ο Simon είναι ψηλός, σκοτεινός, όμορφος, μυστηριώδης, μελαγχολικός και πληγωμένος με πολλούς τρόπους - ένας εντελώς προβληματικός αντι-ήρωας" δήλωσε ο Page στο Esquire τον περασμένο μήνα. "Πώς το αποδομούμε και το ανατρέπουμε; Τι αξίζει να κρατήσεις σε αυτόν τον άνθρωπο; Είναι εξαιρετικά έξυπνος και γενναιόδωρος, αλλά δεν μπορεί να απελευθερώσει αυτές τις ιδιότητες. Δεν ξέρει πώς να αγαπά άλλους ανθρώπους, ούτε να αφήνει την υπερηφάνεια που τον περιορίζει και την επίδειξη της δύναμης που τον κάνουν πραγματικά πιο αδύναμο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ