Πρίγκιπας William | Δηλώνει υπερήφανος που η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος εμβολιάστηκαν κατά του Covid

Όλα όσα είπε ο πρίγκιπας στο Zoom call

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το lockdown και οι περιορισμοί στην μετακίνηση συνεχίζονται κανονικά στη Μεγάλη Βρετανία με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να εκτελούν κανονικά τα καθήκοντα τους κυρίως μέσω Zoom calls.

Πρόσφατα, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton συνομίλησαν μέσω Zoom με νοσοκομείο της Βρετανίας με σκοπό να συζητήσουν με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την κατάσταση της πανδημίας τώρα που ξεκίνησε ο εμβολιασμός.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που δημοσίευσε το Kensington Palace, "Ο δούκας του Cambridge μίλησε με τους γιατρούς και το προσωπικό που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των γεγονότων στα νοσοκομεία και ήθελε να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα για τον εμβολιασμό του πληθυσμού”.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια αυτού του call, ο πρίγκιπας William αποκάλυψε πως "Η γιαγιά και ο παππούς μου έχουν ήδη κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου και είμαι πολύ υπερήφανος για αυτούς. Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε όλοι το εμβόλιο”. Πρόσφατα το παλάτι του Buckingham επιβεβαίωσε πώς τόσο η βασίλισσα Ελισάβετ όσο και ο πρίγκιπας Φίλιππος έχουν ήδη κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, λόγω της ηλικίας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ