Ο λόγος που η Kristen Stewart δεν θα αρέσει ως πριγκίπισσα Diana στη βασιλική οικογένεια

Τι υποστηρίζουν οι royal experts;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που οι υπεύθυνοι παραγωγής της ταινίας "Spencer", ανακοίνωσαν πως η Kristen Stewart θα υποδυθεί τη πριγκίπισσα Diana, fans της Lady D ανυπομονούν για την πρεμιέρα της.

Μάλιστα, έχει ήδη διαρρεύσει η πρώτη εικόνα της ηθοποιού ως πριγκίπισσα Diana με τη Kristen Stewart να φορά ένα κόκκινο παλτό και μαύρο καπέλο με βέλο, αναπαριστώντας την εμφάνιση της πριγκίπισσας στη Χριστουγεννιάτικη λειτουργία του 1993.

Ακόμα κι αν οι fans έχουν ενθουσιαστεί για την ανάθεση του ρόλου στη συγκεκριμένη ηθοποιό, η royal βρετανική οικογένεια δεν πρόκειται να χαρεί και τόσο. Η νέα ταινία θα αφορά τη ζωή της πριγκίπισσας και θα περιγράφει την ιστορία της οικογένειας το 1991 και συγκεκριμένα όταν η πριγκίπισσα Diana αποφάσισε να χωρίσει τον πρίγκιπα Κάρολο.

Σε συνέντευξη του στο Us Weekly, Robert Jobson, δημοσιογράφος και συγγραφέας που ασχολείται κυρίως με τη royal οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας και ετοιμάζει βιβλίο για τη ζωή του πρίγκιπα Κάρολου ισχυρίστηκε πως σύμφωνα με τις προβλέψεις του η οικογένεια δεν θα χαρεί καθόλου με την επιλογή της ηθοποιού.

Ο Robert Jobson παρακολουθεί και καταγράφει ως royal ανταποκριτής τη ζωή της οικογένειας εδώ και δεκαετίες, ενώ ο ίδιος είχε γνωρίσει και τη πριγκίπισσα Diana. "Πιστεύω πως το πιο σημαντικό πράγμα είναι ο τρόπος που θα υποδυθεί η ηθοποιός τον ρόλο. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε". Στη συνέχεια πρόσθεσε πως "Από την πρώτη εικόνα που έχει κυκλοφορήσει, πιστεύω πως μοιάζει πολύ με τη πριγκίπισσα Diana".

Η Kristen Stewart σε συνέντευξη της στον Jimmy Kimmel δήλωσε πως ήταν πολύ μικρή όταν η πριγκίπισσα Diana έφυγε από τη ζωή και πως τότε δεν καταλάβαινε ακριβώς τι συνέβαινε και πως νιώθει ότι θέλει να προστατέψει τη μνήμη της πριγκίπισσας. Η ταινία "Spencer" θα αφορά μόλις τρεις ημέρες από την περίοδο που η Lady D και ο πρίγκιπας Κάρολος χώρισαν.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ