Η Anne Hathaway λέει πώς ήταν η 9η επιλογή για το The Devil Wears Prada

"Κρατηθείτε, μην τα παρατάτε ποτέ" συμβουλεύει η ηθοποιός.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Anne Hathaway αποκάλυψε πως πάλεψε πολύ σκληρά μέχρι το τέλος για να πρωταγωνιστήσει στο The Devil Wears Prada, καθώς ήταν η ένατη επιλογή για τον ρόλο της Andy Sachs στην ταινία του 2006.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία υποδύθηκε τη θαρραλέα βοηθό της τρομακτικής editor-in-chief Miranda Priestly (Meryl Streep), έκανε την εν λόγω παραδοχή κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της στο RuPaul's Drag Race, ενθαρρύνοντας τους διαγωνιζόμενους να "μην τα παρατάνε ποτέ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν η Hathaway ρωτήθηκε αν έπρεπε να "παλέψει σκληρά" για κάποιον ρόλο, η ίδια απάντησε αστειευόμενη: "Πόσο χρόνο έχετε;". "Θα σας πω κάτι, ήμουν η ένατη επιλογή για το Devil Wears Prada. Αλλά πήρα τον ρόλο. Κρατηθείτε, μην τα παρατάτε ποτέ" συνέχισε.

Η Rachel McAdams ήταν η πρώτη επιλογή, μετά την επιτυχία των Notebook και Mean Girls, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες απέρριψε τον ρόλο. Φημολογείται επίσης ότι οι Claire Danes και Juliette Lewis συμμετείχαν επίσης σε οντισιόν για τον ρόλο.

"Έπρεπε να κάνω υπομονή. Δεν ήμουν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο" είχε πει η Hathaway στο Variety. Είχε προσθέσει επίσης ότι μετά τη συνάντηση με τους υπεύθυνους της ταινίας, έγραψε τη λέξη "Hire me" (μτφρ. προσλάβετέ με) στην άμμο ενός zen garden, που άνηκε σε ένα στέλεχος, για να τραβήξει την προσοχή.