Ο Joe Biden έκανε unfollow την Chrissy Teigen στο Twitter

Ποια είναι η αιτία αυτής της κίνησης;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ορκωμοσία του Joe Biden είχε αρκετά highlights. Ένα από αυτά είναι πως ο νέος πρόεδρος των Η.Π.Α έκανε follow σε 11 νέα άτομα. Ανάμεσα σε εκπρόσωπους τύπου, συνεργάτες και τον σύζυγο της Kamala Harris βρισκόταν και η Chrissy Teigen. Το μοντέλο και παρουσιάστρια ήταν η μοναδική celebrity που ακολούθησε ο νέος Πρόεδρος, αφού πρώτα η ίδια είχε κάνει ένα tweet ζητώντας του να την ακολουθήσει. Είχε αποκαλύψει μάλιστα πως ο προηγούμενος Πρόεδρος των Η.Π.Α Donald Trump της είχε κάνει block.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Joe Biden ακολούθησε την επιθυμια της, η Chrissy Teigen δήλωσε ενθουσιασμένη για το follow και λίγο καιρο αργότερα ζήτησε από τον Πρόεδρο να της κάνει unfollow.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο έκανε ένα νέο tweet, για να ζητήσει από τον Πρόεδρο να της κάνει unfollow, γράφοντας "Σ'αγαπώ. Δεν φταις εσύ, αλλά εγώ”. Ο Joe Biden ακολούθησε για ακόμα μία φορά την επιθυμία της Chrissy Teigen και της έκανε unfollow. Τότε το μοντέλο έγραψε πως "είναι ελεύθερη”, εννοώντας πως πλέον μπορεί να γράψει ό,τι θέλει στο Twitter.

Το tweet της  Chrissy Teigen

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ