Kristen Stewart | Νέες φωτογραφίες της ως Lady D στα γυρίσματα της ταινίας Spencer

Το '90s inspired καρέ που την έκανε να μοιάζει εξαιρετικά πολύ με την πριγκίπισσα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Kristen Stewart ενσαρκώνει τη Lady D στη βιογραφική ταινία Spencer και σιγά σιγά ολοένα και περισσότερες φωτογραφίες από τα γυρίσματα έρχονται στη δημοσιότητα, μαρτυρώντας πως αποτελεί την πλέον κατάλληλη επιλογή για το συγκεκριμένο ρόλο.

Στις νέες φωτογραφίες, η ηθοποιός φορά ένα printed παλτό, εκρού ζιβάγκο, μαύρο παντελόνι και μαύρα μποτάκια. Το ξανθό '90s inspired καρέ της είναι αυτό που την κάνει όμως να μοιάζει εξαιρετικά πολύ με την Diana.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ταινία Spencer, σε σκηνοθεσία του Pablo Larraín, ακολουθεί την πριγκίπισσα Diana κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου με τη βασιλική οικογένεια στο Sandringham, όταν αυτή και ο σύζυγός της πρίγκιπας Κάρολος αποφασίζουν να χωρίσουν. Ιστορικά, το ζευγάρι ανακοίνωσε το χωρισμό τους το 1992 και επισημοποίησε το διαζύγιο το 1996.

"H ταινία είναι μια κατάδυση μέσα σε μια συναισθηματική φαντασία για το ποια ήταν η Diana σε ένα κρίσιμο σημείο καμπής στη ζωή της. Είναι μια φυσική εξέλιξη καθώς ενώνονται όλα τα κομμάτια της, αρχής γενομένης με το όνομά της" Spencer. Είναι μια σκληρή προσπάθεια για να επιστρέψει στον εαυτό της, καθώς η Diana προσπαθεί να κρατήσει αυτό που σημαίνει το όνομα Spencer γι' αυτήν", λέει η Stewart.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ