Πρίγκιπας William | Κατηγόρησε τον πρίγκιπα Harry ότι βάζει "τη δόξα πάνω από την οικογένεια"

Τα δύο αδέλφια δεν έχουν ακόμα βρει τον τρόπο να φτιάξουν τις σχέσεις τους.

Παρά το γεγονός ότι διοργάνωσαν μαζί την ανέγερση ενός αγάλματος για να τιμήσουν τη μητέρα τους, πριγκίπισσα Diana, ο πρίγκιπας William και ο Harry φαίνεται ότι ακόμα δεν έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους.

Πηγή του παλατιού αναφέρει στο Us Weekly ότι η συζήτηση που είχαν τα δύο αδέλφια μετά την προβολή της συνέντευξης "δεν τέλειωσε καλά" και πως δεν έχουν συναντηθεί από κοντά εδώ και ένα χρόνο.

"Ο William νιώθει ότι ο Harry μετά την μετακόμιση στη Καλιφόρνια έχει επηρεαστεί από την επιτυχία και το Hollywood. Ήδη έχει κατηγορήσει τον Harry ότι έχει βάλει τη δόξα πάνω από την οικογένεια μετά τη μεγάλη συνέντευξη".

Μετά τη δημοσιοποίηση ότι τα δύο αδέλφια θα τιμήσουν την Diana με την ανέγερση του αγάλματος, ο βρετανικός Τύπος ανέφερε ότι θα είναι η αφορμή για να συναντηθούν ξανά τα δύο αδέλφια, αλλά ίσως να σταθεί και αφορμή για να χαλάσουν ακόμα περισσότερο οι σχέσεις τους.

Όπως αναφέρει το Us Weekly, ο William επιμένει να συναντήσει τον Harry πριν το event αλλά εκείνος αρνείται και δεν θέλει να του λένε τι να κάνει. "Εάν ο Harry κάνει τα δικά του εκείνη την ημέρα ή –χειρότερα- δεν εμφανιστεί, ο William δεν θα τον συγχωρέσει ποτέ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ