Πρίγκιπας William | Ήταν δική του επιθυμία να μην περπατήσει δίπλα στον αδερφό του στην κηδεία

Η σχέση των αδερφών και η συμπεριφορά των υπόλοιπων μελών της βασιλικής οικογένειας απέναντι στον Harry.

Μέρες πριν από την κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο, γνωρίζαμε πως οι γιοι της πριγκίπισσας Diana δεν επρόκειτο να περπατήσουν δίπλα δίπλα κατά τη μεταφορά της σωρού του Δούκα του Εδιμβούργου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Αυτό όμως που δεν ήταν γνωστό είναι πως η συγκεκριμένη απόφαση λήφθηκε ύστερα από αίτημα του ίδιου του πρίγκιπα William. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήταν ιδέα του William, ο ξάδερφός τους Peter Philips να περπατήσει ανάμεσά τους και αυτό διότι, όπως αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον του, ήταν μια έκφραση της ψυχρότητάς του, απέναντι στον πρίγκιπα Harry, ύστερα από την συνέντευξη που παραχώρησε με τη σύζυγό του, Meghan Markle στην Oprah Winfrey.

Μάλιστα, φήμες θέλουν την πριγκίπισσα Άννα και τον πρίγκιπα Edward, παιδιά της βασίλισσας Ελισάβετ, να μην χαιρέτησαν καν τον Harry, ούτε τις προηγούμενες ημέρες αλλά ούτε και την ημέρα της τελετής. Την ίδια στάση κράτησε και η σύζυγος του πρίγκιπα Edward, Sophie. 

Όπως μεταδίδουν οι βρετανικές εφημερίδες, όλη αυτή η συμπεριφορά έχει να κάνει με την προστασία της βασίλισσας καθώς η πρόσφατη συνέντευξη των Sussexes προξένησε παγκόσμιο σάλο και όπως ήταν επόμενο στενοχώρησε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. 

Μπορεί λοιπόν το περασμένο Σάββατο να φάνηκαν ως ένα ενωμένο μέτωπο για χάρη της βασίλισσας, οι περισσότεροι όμως ήταν αντίθετοι με την κίνηση του Harry. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Fox News, ο μόνος που ήταν φιλικός απέναντι του ήταν ο πρίγκιπας Andrew και αυτό διότι γνωρίζει πολύ καλά πως είναι να αισθάνεται κανείς ως outsider δεδομένης της εμπλοκής του στο σκάνδαλο με τον Jeffrey Epstein, που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της οικογένειάς του.  

Βέβαια, ακόμα κι αν τα αδέρφια δεν περπάτησαν δίπλα δίπλα, ούτε κάθισαν μαζί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, η ελπίδα να βελτιωθεί η μεταξύ τους σχέση είναι ακόμη ζωντανή ύστερα από το video που έκανε τον γύρο του κόσμου, δείχνοντας τους δύο πρίγκιπες να συνομιλούν αλλά και μετά από την είδηση πως ύστερα από την κηδεία συζήτησαν εκτενώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ