Oscars 2021 | Η "ιδιαίτερη" προετοιμασία της Laura Dern για την τελετή απονομής

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της την απαραίτητη προετοιμασία της για τη μεγάλη βραδιά

Η έναρξη της 93ης τελετής απονομής βραβείων Oscars είναι μόνο λίγες ώρες μακριά και οι celebrities, οι οποίοι θα παραβρεθούν στο μεγαλύτερο event της χρονιάς, βρίσκονται εν μέσω προετοιμασιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι τουλάχιστον φανταζόμαστε να κυλάει η ημέρα τους, μέχρι να τους δούμε να παρευλαύνουν στο όλο glam κόκκινο χαλί. Τις απαραίτητες, αυτές, προετοιμασίες μοιράστηκε και η ηθοποιός Laura Dern με τους followers της, η οποία πέρσι είχε κερδίσει το Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου, για την ερμηνεία της στην ταινία "Marriage Story". Και σε αντίθεση με παλαιότερες χρονιές που ίσως τη βλέπαμε να μας δίνει μια γεύση από το χτένισμα, το μακιγιάζ της ή την haute couture δημιουργία που θα φορέσει, φέτος η προετοιμασία έχει να κάνει με την covid εποχή που διανύουμε.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός κρατάει την ειδική μπατονέτα για το τεστ covid, τα αποτελέσματα του οποίου πρέπει να έχει, ώστε να μπορεί άφοβα να βρεθεί ανάμεσα στους υπόλοιπους αστέρες, που μοιάζει να είναι το φετινό εισιτήριο για την είσοδο.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 25/4 στις 20.00μ.μ. ώρα Λος Άντζελες (στις  03.00 π.μ. ώρα Ελλάδος ) στο ιστορικό Union Station.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ