Η Βασίλισσα Ελισάβετ λανσάρει τη δική της μπίρα

Η ενδιαφέρουσα εμπλοκή της σε ένα νέο πρότζεκτ που περιλαμβάνει ένα ιδιαίτερο brand μπίρας.

Αν ακούγατε πως η Βασίλισσα Ελισάβετ ξεκίνησε τη δικό της brand μπίρας, θα το πιστεύατε; Και η αλήθεια είναι πως θα ήταν παράξενο και το πιθανότερο είναι να μην επιτρεπόταν βάσει πρωτοκόλλου. Βέβαια, αν και δεν αποφάσισε ξαφνικά να κάνει στροφή στην "καριέρα" της, υπάρχει σημαντική εμπλοκή από μέρους της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιο συγκεκριμένα, μια νέα ποικιλία μπίρας δημιουργήθηκε, χρησιμοποιώντας τα φυτά που μεγαλώνουν στην ιδιοκτησία της Βασίλισσας στο Sandringham και μάλιστα θα είναι διαθέσιμη στο gift shop του χώρου. Ειδικότερα, το οργανικό και βραβευμένο κριθάρι της περιοχής θα χρησιμοποιηθεί σε νέα προϊόντα, που κατασκευάζονται από τη Barsham Brewery. Οι Sandringham Beers θα είναι διαθέσιμες σε δύο ποικιλίες και θα πωλούνται για 5,50 δολάρια το μπουκάλι. 

Η ιδιοκτησία της Βασίλισσας:

Δεν είναι η πρώτη φορά που το παλάτι ασχολείται με την παραγωγή αλκοολούχων ποτών. Το Buckingham Palace πουλάει το δικό του gin, στο οποίο χρησιμοποιούνται συστατικά που είναι μαζεμένα από τον κήπο της Βασίλισσας στο Λονδίνο. Μάλιστα, στη συλλογή προστέθηκε ένα νέο προϊόν με γεύση αγριοδαμάσκηνο, που χρηματοδοτεί το Royal Collection Trust, που διατηρεί την προσωπική συλλογή έργων τέχνης της Βασίλισσας Ελισάβετ. 

Πολλοί συνδέουν τη νέα μπίρα με τον Πρίγκιπα Φίλιππο, ως μια κίνηση της Βασίλισσας να τιμήσει τη μνήμη του συζύγου της, από τη στιγμή που ήταν το αγαπημένο του ποτό, όπως είχε δηλώσει και ο πρίγκιπας Harry στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ