Salma Hayek | Αποθεώνει τη Lady Gaga για την ερμηνεία της στο House of Gucci

Η ηθοποιός συμμετέχει στην πολυαναμενόμενη ταινία για τη δολοφονία του Maurizio Gucci.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στη συνεργασία και το ταλέντο της Lady Gaga αναφέρθηκε η Salma Hayek και είχε μόνο καλά λόγια να πει. Η ηθοποιός συμμετέχει στο πολυαναμενόμενο φιλμ για τη δολοφονία του Maurizio Gucci, House of Gucci, και χαρακτήρισε την πρωταγωνίστρια Gaga "εξαιρετική επαγγελματία" και "απίθανο ταλέντο". 

Η Hayek, που στην ταινία ερμηνεύει την Pina Auriemma, στενή φίλη της Patrizia Gucci (Lady Gaga) μίλησε στο Variety για την εμπειρία της: "Μιλούσαμε με τη Gaga στο τηλέφωνο κι είχε ήδη υιοθετήσει την προφορά της Patrizia. Η προφορά της ήταν τέλεια". Και συνεχίζει: "Το διασκεδάζαμε προβάροντας σκηνές που δεν ήταν κάν στην ταινία, ήταν η απόλυτη επαγγελματίας και περίμενα πως και πως να βρεθούμε στα γυρίσματα. Πραγματικά περιμέναμε να συναντηθούμε στο σετ και να παίξουμε μαζί τους ρόλους μας". 

Η Hayek είχε να πει κι άλλα αποθεωτικά για τη συμπρωταγωνίστριά της: "Είναι απίστευτα ταλαντούχα, εξαιρετικά έξυπνη. Έχει ικανότητες που ακόμα κι εξαιρετικοί ηθοποιοί δεν διαθέτουν, όπως ότι είναι πολύ καλή με την προφορά. Φυσικά, διαθέτει πολύ καλό αφτί. Είναι πολύ καλή στον αυτοσχεδιασμό, που πολλοί δεν είναι. Πραγματικά ενσαρκώνει μοναδικά τον ρόλο". Ενώ τέλος, προσθέτει: "Είναι επίσης σπουδαία team player". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ