Ο Kevin Spacey επιστρέφει στο σινεμά συμμετέχοντας σε ταινία με επίκεντρο υπόθεση παιδοφιλίας

Ένας ρόλος με έμμεση αναφορά στη δική του σκανδαλώδη ιστορία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Την επιστροφή του στο σινεμά ετοιμάζει ο Kevin Spacey, μετά τις κατηγορίες που δέχτηκε το 2017 ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά διάφορους φερέλπιδες ηθοποιούς, ανάμεσά τους και έναν ανήλικο (τον Anthony Rapp που ξεκίνησε τις αποκαλύψεις). Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αρνήθηκε επανειλημμένα τις κατηγορίες, ωστόσο η φήμη του και η καριέρα του βρέθηκαν σε κατακόρυφη πτώση - με πιο χαρακτηριστική περίπτωση την "εξαφάνισή" του από τη επιτυχημένη σειρά House of Cards- και πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν τότε αν θα καταφέρει ποτέ να επιστρέψει στην υποκριτική. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ωστόσο, ρεπορτάζ της The Telegraph αναφέρει ότι ο Spacey ετοιμάζει την επιστροφή του στο σινεμά και μάλιστα στον ρόλο ενός ντετέκτιβ που αναλαμβάνει να ερευνήσει τις αμφίβολες κατηγορίες για παιδοφιλία εναντίον ενός τυφλού καλλιτέχνη. Η ταινία με τίτλο "L’uomo che disegnò Dio" ("The Man who drew God”) είναι σε σκηνοθεσία του Ιταλού σκηνοθέτη Franco Nero, ενώ η σύζυγος του Vanessa Redgrave, θα είναι συμπρωταγωνίστρια του Spacey. Στον ρόλο του καλλιτέχνη, που δέχεται τις κατηγορίες, θα βρίσκεται ο ίδιος ο Nero. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Kevin Spacey θα αρχίσει σύντομα γυρίσματα, κι αυτή θα είναι η πρώτη του αξιοσημείωτη ερμηνεία μετά τα σκάνδαλα.