Πρίγκιπας Harry | "Ζει με το φόβο ότι θα χάσει τη Meghan"

Η βιογράφος, Angela Levin, παρατηρεί πως ο πρίγκιπας Harry διακατέχεται από ένα μόνιμο άγχος.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η αποκαλυπτική εξομολόγηση του πρίγκιπα Harry στο ντοκιμαντέρ "The Me You Can't See" και στην Oprah Winfrey έριξε φως στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο δούκας του Sussex μεγαλώνοντας στη βασιλική οικογένεια, αλλά και στο πώς τον επηρέασε το τραγικό δυστύχημα της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana. Ο μόνιμος φόβος του, όμως, όπως θα υπογραμμίσει και η βασιλική βιογράφος Angela Levin, είναι να μη χάσει τη σύζυγό του, Meghan Markle, όπως συνέβη και με τη μητέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η βιογράφος, που είχε πάρει συνέντευξη το 2018 από τον πρίγκιπα Harry, για το βιβλίο της, "Harry: Conversations with the Prince”, παρατήρησε το άγχος του δούκα και στο προαναφερθέν ντοκιμαντέρ, ενώ πιστεύει πως πρέπει να απομακρυνθεί από το προσκήνιο για να βελτιώσει τη ζωή του.

"Πόσο απαίσιο για τον Harry το να σκέφτεται συνεχώς πως θα χάσει τη Meghan όπως συνέβη με τη μητέρα του και να κατηγορεί τον ρατσισμό. Επιπροσθέτως, δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την απειλή της Meghan για αυτοκτονία. Η ζωή του ακούγεται υπερβολική για τον ίδιο και πρέπει να απομακρυνθεί από τον ρόλο του κοινωνικού celebrity ομιλητή", έγραψε στο twitter της. 

Τα σχόλια της βιογράφου προκλήθηκαν ύστερα από την εξομολόγηση του Harry σχετικά με τις σκέψεις για απόπειρα αυτοκτονίας της Meghan. "Το πράγμα που τη σταμάτησε ήταν το γεγονός πως θα ήταν πολύ άδικο για μένα ύστερα από όσα συνέβησαν στη μητέρα μου, να με βάλει στη θέση να χάσω μια ακόμη γυναίκα από τη ζωή μου, και μάλιστα έχοντας μέσα της το μωρό μας", δήλωσε ο πρίγκιπας Harry. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ