Sinead O'Connor | Ανακαλεί τη δήλωση περί αποχώρησης από τη μουσική βιομηχανία

Η τραγουδίστρια πήρε πίσω την απόφαση που είχε ανακοινώσει ότι ο νέος της δίσκος είναι και ο τελευταίος της.

Δεν έχουν περάσει παραπάνω από 3 ημέρες από το ξέσπασμα της Sinead O'Connor δηλώνοντας πως πρόκειται να αποχωρίσει από τη μουσική βιομηχανία, ακυρώνοντας όλες τις εμφανίσεις της για τον τελευταίο της δίσκο. Χθες, η καλλιτέχνις ανακάλεσε τα λόγια της αποδίδοντας τη συμπεριφορά της αυτή σε αντανακλαστική αντίδραση ενάντια στα βρετανικά και ιρλανδικά μίντια και στον απαίσιο τρόπο που την αντιμετώπισαν. 

Διαβάστε Επίσης

Σε μία μακροσκελή ανακοίνωση που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twitter, η O' Connor εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν να ανακοινώσει την απόφασή της, την οποία πήρε εν βρασμώ ψυχής και ύστερα από ορισμένες συνεντεύξεις για το νέο της αυτοβιογραφικό βιβλίο "Rememberings", κατά τις οποίες της έκαναν ερωτήσεις σχετικά με την ψυχική υγεία της, κάτι για το οποίο είχε ζητήσει ευγενικά να μην συμβεί. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η συνέντευξη στην Emma Barnett την έβγαλε εκτός εαυτού, αποκαλώντας τον τρόπο που τη χειρίστηκε η παρουσιάστρια προσβλητικό και μισογυνιστικό. 

Όπως δήλωσε πίστευε πως αν παρατούσε τη μουσική όλα θα ήταν καλύτερα, πράγμα που αισθανόταν και στο παρελθόν. Οι συνεντεύξεις την έφεραν στο σημείο να νιώθει ευάλωτη, καθώς τη ρωτούσαν για παλαιότερες εμπειρίες στη ζωή της που συνεχίζουν να είναι τραυματικές. "Η μεγαλύτερη παρανόηση είναι πως τα μέσα με θεωρούν Αμαζόνα. Δεν είμαι. Είμαι μια γυναίκα ύψους 1,65 ευαίσθητη που είναι στην πραγματικότητα πολύ εύθραυστη. Όταν άνθρωποι χλευάζουν, ακυρώνουν, δεν σέβονται, καταχρώνται ή με χρησιμοποιούν με λάθος τρόπο λόγω του ότι υποφέρω από σοβαρά χρόνια συμπτώματα από τη βαρβαρική σωματική και σεξουαλική κακοποίηση με την οποία μεγάλωσα, κάθε φορά που πάω να πουλήσω έναν δίσκο, μία εκπομπή ή στην περίπτωση αυτή ένα βιβλίο, πυροδοτούμαι. Γυρνάω πίσω σε εκείνο το πληγωμένο παιδί. Ή στην απαίσια μεταχειρισμένη νεαρή γυναίκα. Και η δουλειά μου γίνεται κάτι το οποίο με τρομοκρατεί", είπε μεταξύ άλλων στο κείμενό της. 

Η ίδια συνέχισε πως αγαπάει τη δουλειά της και θα συνεχίσει με τη μουσική και τις live εμφανίσεις της, κλείνοντας με το ότι δεν βρίσκεται σε καμία περίπτωση σε παρακμή, ούτε έχει κουραστεί όπως δήλωση παρά βαρέθηκε να ακούει τις ανοησίες για το πώς οι τρελοί άνθρωποι είναι ανάπηροι.

Διαβάστε Επίσης