Jennifer Aniston | Η εντυπωσιακή εμφάνισή της στη νέα σεζόν του "The Morning Show"

Η δραματική σειρά που προβάλλεται στο Apple TV+, επιστρέφει με νέα επεισόδια.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Και μπορεί να λατρέψαμε κάθε λεπτό του reunion επεισοδίου της σειράς "Friends", με το καστ να συναντιέται για πρώτη φορά στο στούντιο ύστερα από 17 χρόνια, η Jennifer Aniston όμως είναι έτοιμη να επιστρέψει ως Alex Levy στη νέα σεζόν της σειράς "The Morning Show" και οι πρώτες εικόνες του teaser τρέιλερ μάς κάνουν να ανυπομονούμε ακόμα πιο πολύ. 

Διαβάστε Επίσης

Πριν από λίγες ημέρες η Apple TV+ ανήρτησε στο Twitter ένα τρέιλερ με όλες τις εκπομπές και τις ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα στη δημοφιλή πλατφόρμα, με τη 2η σεζόν του "The Morning Show" που κέρδισε το στοίχημα με το κοινό και απέσπασε πολλά βραβεία, να είναι ένα από τα δυνατά της χαρτιά. 

Στα λίγα δευτερόλεπτα που αφιερώθηκαν στη δραματική σειρά, βλέπουμε τη Jennifer Aniston πιο εντυπωσιακή από ποτέ να ενσαρκώνει ξανά τον ρόλο που την έκανε ακόμα πιο αγαπητή στο κοινό αλλά και τη συμπρωταγωνίστριά της, Reese Witherspoon, ξαπλωμένη στο κρεβάτι, βυθισμένη στις σκέψεις της. Σε μία άλλη σκηνή βλέπουμε την Aniston με τον τηλεοπτικό συζυγό της, Jack Davenport να της λέει: "Σε ικετεύω γύρνα πίσω σε μένα", υπονοώντας ίσως την επανασύνδεση του ζευγαριού. 

Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια  ανακοίνωση σχετικά με την επίσημη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, που πιθανολογείται πως τα νέα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν αυτό το φθινόπωρο, ούτε υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την πλοκή της νέας σεζόν. Το μόνο που αποκάλυψε η Aniston στο Deadline, είναι πως ορισμένα από τα επεισόδια έπρεπε να ξανά γραφτούν ώστε να εντάξουν τη συνθήκη του κορονοϊού στην εξίσωση, από τη στιγμή που αποτελεί ένα γεγονός που έχει επηρεάσει συθέμελα τη ζωή μας. 

Διαβάστε Επίσης