Πρίγκιπας Φίλιππος | Τα μηνύματα της βασιλικής οικογένειας για την ημέρα των γενεθλίων του

Ο δούκας του Εδιμβούργου θα έκλεινε τα 100 στις 10 Ιουνίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από τη ζωή λίγους μήνες πριν κλείσει τα 100 στις 10 Ιουνίου και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θέλησαν να τιμήσουν την ημέρα αναρτώντας στα social media μηνύματα για τον αγαπημένο δούκα του Εδιμβούργου.

Η βασίλισσα Ελισάβετ τίμησε την ημέρα με μια βόλτα στον κήπο του κάστρου του Windsor, όπου είχε φυτέψει ένα τριαντάφυλλο προς τιμή του Φίλιππου. Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William μοιράστηκαν φωτογραφίες της βασίλισσας να απολαμβάνει τον κήπο που ο σύζυγός της είχε βοηθήσει στη διαμόρφωση και έγραψαν στη λεζάντα "Θυμόμαστε τον δούκα του Εδιμβούργου την ημέρα που θα ήταν τα 100α γενέθλιά του”.

Ο πρίγκιπας Κάρολος ανέβασε δύο παλιές φωτογραφίες του πατέρα του, μία πιο πρόσφατη αλλά και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία όπου ο μικρός Κάρολος κρατά το χέρι του πατέρα του ενώ επιστρέφουν από ένα ταξίδι στη Μάλτα.

Η πριγκίπισσα Ευγενία ανέβασε μια φωτογραφία της βασίλισσας και του Φίλιππου και έγραψε στη λεζάντα "Σκέφτομαι τον παππού την ημέρα που θα ήταν τα 100α γενέθλιά του”.


 

Διαβάστε Επίσης