Tiggy Legge-Bourke | Ποια είναι η γυναίκα με την οποία η πριγκίπισσα Diana πίστευε ότι είχε σχέση ο Κάρολος

Η νταντά του πρίγκιπα Harry και του William που έγινε τελικά και νονά του Archie.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα νέο δημοσίευμα που αποκάλυπτε ότι ο πρίγκιπας Κάρολος είχε ανακριθεί από την Scotland Yard μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana αναφορικά με ένα γράμμα της όπου ανέφερε ότι ο σύζυγός της σχεδίαζε να την δολοφονήσει, έφερε στην επιφάνεια τις φήμες περί σχέσης του με την νταντά των παιδιών του, Tiggy Legge-Bourke.

Ο John Stevens, παλιός αρχηγός της Scotland Yard, είπε πρόσφατα στη Daily Mail ότι είχε μιλήσει με τον Κάρολο για το σημείωμα που είχε γράψει η Diana το 1995 στο οποίο ανέφερε "ο σύζυγός μου σχεδιάζει ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό μου, πρόβλημα στα φρένα και σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι" προκειμένου, όπως πίστευε, να βγει από τη μέση και να μπορέσει να παντρευτεί την Tiggy.

Όπως είχε γράψει χαρακτηριστικά η Diana, η Camilla δεν ήταν παρά "ένας αντιπερισπασμός" κι ότι κορόιδευε και τις δύο. Ποια είναι όμως η γυναίκα που η Diana τόσο πολύ πίστευε ότι ήταν μεγάλος έρωτας για τον Κάρολο, όσο ώστε να την δολοφονήσει για να μπορέσει να την παντρευτεί;

Ο Κάρολος προσέλαβε την Tiggy ως νταντά του William και του Harry το 1993 λίγο μετά τον χωρισμό του με την Diana. Η Tiggy πήγαινε μαζί με τους πρίγκιπες στις οικογενειακές διακοπές και είχε πολύ στενή σχέση. Μάλιστα όταν εκείνη παντρεύτηκε το 1999 τόσο ο William όσο και ο Harry πήγαν στον γάμο της. Η Tiggy ήταν καλεσμένη του πρίγκιπα Harry στον γάμο του με την Meghan Markle ενώ αργότερα έγινε μία από τους νονούς του πρώτου τους παιδιού, του Archie.

Tiggy Legge-Bourke | Ποια είναι η γυναίκα με την οποία η πριγκίπισσα Diana πίστευε ότι είχε σχέση ο Κάρολος
H Tiggy Legge-Bourke στον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πριγκίπισσα Diana είχε πιστέψει ότι η Tiggy και ο Κάρολος έχουν σχέση όταν ο Martin Bashir, ο δημοσιογράφος που της πήρε τη διάσημη συνέντευξή της για την εκπομπή Panorama του BBC, της έδειξε πλαστά έγγραφα που αποδείκνυαν ότι η Tiggy είχε υποβληθεί σε άμβλωση αφού έμεινε έγκυος από τον πρίγκιπα.

Σύμφωνα με τον Stevens, ο Κάρολος δεν είχε τίποτα να κρύψει ενώ "αν υπήρχε κάποιος ισχυρισμός ότι ο Bashir είχε δημιουργήσει ψευδή έγγραφα για να τα δείξει στη Diana, κάτι που είναι εγκληματική πράξη, θα το είχαμε ερευνήσει. Αλλά αυτό, δυστυχώς, προέκυψε πρόσφατα".

Διαβάστε Επίσης