Kate Middleton –Πρίγκιπας William | Θα επισκεφτούν το άγαλμα της Diana πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge θα δουν το άγαλμα ιδιωτικά μαζί με τα παιδιά τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William μαζί με την Kate Middleton και τα τρία παιδιά τους, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα επισκεφτούν το άγαλμα της Diana πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Mirror, o William θέλει να δείξει στα παιδιά του το άγαλμα της γιαγιάς τους πριν την επίσημη εκδήλωση.

Το άγαλμα που θα τοποθετηθεί στον κήπο Sunken στο Παλάτι του Kensington θα αποκαλυφτεί επίσημα σε μια εκδήλωση στην οποία θα παραβρεθεί ο πρίγκιπας Harry αλλά και άλλα μέλη της οικογένειας της πριγκίπισσας Diana.

Όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, στην επίσημη εκδήλωση δεν θα παραβρεθεί η Kate Middleton λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας ενώ ούτε η Meghan Markle ταξίδεψε από την Αμερική για την περίσταση.

Στην εκδήλωση έχει απαγορευτεί η παρουσία του Τύπου ενώ αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν  έλαβαν πρόσκληση εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων. Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror θα είναι "μια μικρή εκδήλωση και μια προσωπική στιγμή για την οικογένεια".

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Kensington Palaxe "ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας Harry θα παραβρεθούν σε μια μικρή εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του αγάλαματος της μητέρας τους, Diana, πριγκίπισσας της Ουαλίας, στον κήπο Sunken στο Kensington Palace την Πέμπτη 1η Ιουλίου".

Εκτός από τα άμεσα μέλη της οικογένειας, στην εκδήλωση θα βρεθούν και ο γλύπτης Ian Rank-Broadley αλλά και ο αρχιτέκτονας του κήπου, Pip Morrisson.

Διαβάστε Επίσης