Πρίγκιπας Harry | Αποκάλυψε πώς άλλαξε η καθημερινότητά του μετά τον ερχομό της Lili

Ο δούκας του Sussex μίλησε για τη ζωή στο σπίτι με τα δύο παιδιά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

"Ένα ίσον κανένα” λέγανε κάποτε οι γονείς όταν αποκτούσαν και δεύτερο παιδί και φαίνεται ότι και ο πρίγκιπας Harry συνειδητοποίησε ότι η ζωή με δύο παιδιά απαιτεί ταχυδακτυλουργικές δεξιότητες.

Σε μια πρόσφατη εμφάνισή του στα βραβεία WellChild στο Λονδίνο, ο δούκας του Sussex μίλησε για τον ερχομό της κόρης του Lili και τις αλλαγές που έφερε στην οικογενειακή τους ζωή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Hello, ο πρίγκιπας αποκάλυψε ότι η νεογέννητη κόρη του είναι πολύ "χαλαρή” ενώ ο Archie "τρέχει πέρα-δώθε”, όπως είναι φυσιολογικό με βάση τις ηλικίες των παιδιών τους: "Ήμασταν πολύ τυχεροί μέχρι στιγμής, είναι πολύ χαλαρή και μοιάζει χαρούμενη που απλά κάθεται εκεί ενώ ο Archie τρέχει πέρα-δώθε σαν τρελός”.

Στην εκδήλωση συνομίλησε με τον διάσημο τραγουδιστή Ed Sheeran που τον συνεχάρη για την κόρη του και του είπε ότι είδε ότι υπάρχει διαφορά στη ζωή τους με δύο παιδιά, λέγοντας ότι "τα δύο σίγουρα απαιτούν ταχυδακτυλουργικές δεξιότητες”.

Ο Harry αναμένεται να παραστεί στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana, στον αγαπημένο της κήπο στο Kensington Palace όπου θα έχει την ευκαιρία να δει και τον αδελφό του πρίγκιπα William. Η Kate Middleton, η Meghan Markle αλλά και ο πρίγκιπας Κάρολος δεν θα παραβρεθούν στην τελετή κι ίσως τα αδέλφια έχουν περισσότερο χρόνο μόνοι τους για να βελτιώσουν τις σχέσεις τους, μετά την απόφαση του Harry να ζήσει μακριά από τη βασιλική οικογένεια.

Διαβάστε Επίσης