Πριγκίπισσα Diana | Η σπάνια φωτογραφία που ανέβασε ο αδελφός της στο Instagram

O Charles, Earl Spencer, μοιράστηκε μια φωτογραφία από τα παιδικά χρόνια της πριγκίπισσας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Με αφορμή την ημέρα που η πριγκίπισσα Diana θα γιόρτασε τα 60α γενέθλιά της, ο μικρότερος αδελφός της Charles, Earl Spencer, ανέβασε στο Instagram μια παλιά, ασπρόμαυρη φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια.

Η μικρή Diana ποζάρει μπροστά από το σπίτι που γεννήθηκε στο Sandringham φορώντας μια φούστα, πουλόβερ,ψηλές κάλτσες και loafers. Ο αδελφός της έγραψε στη λεζάντα: "Σήμερα είναι τα 60α γενέθλια της Diana, πριγκίπισσας της Ουαλίας. Η 1η Ιουλίου 1961 ήταν μια υπερβολικά ζεστή καλοκαιρινή μέρα, θυμούνται οι γονείς της Diana. Γεννήθηκε στο Park House στην κατοικία της βασίλισσας στο Sandringham στο Norfolk. Το Park House φαίνεται στο φόντο αυτής της οικογενειακής φωτογραφίας που τράβηξε ο πατέρας της Diana, o 8ος Earl Spencer”.

Τον προηγούμενο μήνα, ο αδελφός της Diana είχε μιλήσει στην εκπομπή Good Morning για τα σημαντικά αυτά γενέθλια της Diana: "Θυμάμαι ο πατέρας μου πάντα συνήθιζε να μιλάει για τη μέρα που γεννήθηκε η Diana, την 1η Ιουλίου 1961, είχε πολλή ζέστη κι αυτή η φοβερή κόρη ήρθε. Είναι τόσο αστείο να είσαι σε μια ηλικία που η λίγο μεγαλύτερη σε ηλικία αδελφή σου είναι 60. Θα είναι μια συναισθηματική μέρα, αλλά θα είναι μια τιμή για μια πολύ αγαπημένη αδελφή και μητέρα που μας λείπει πολύ” είχε πει για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της στο παλάτι του Kensington.

Διαβάστε Επίσης