Britney Spears | Ο δικηγόρος της υπέβαλε την παραίτησή του

Ύστερα από την παραίτηση του μάνατζέρ της, ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε την Britney Spears τα τελευταία 13 χρόνια αποφάσισε να παραιτηθεί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το θρίλερ με τη δικαστική διαμάχη για την άδικη κηδεμονία στην οποία υφίσταται τα τελευταία 13 χρόνια η Britney Spears, συνεχίζεται με τον δικηγόρο της, Sam Ingham να υποβάλει την παραίτησή του ύστερα από την κατάθεση της πελάτισσας του.

Διαβάστε Επίσης

Η είδηση έρχεται μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του επί 25 χρόνια μάνατζερ της ποπ σταρ, Larry Rudolph, ο οποίος υποστήριξε πως από τη στιγμή που η Spears δεν θέλει να συνεχίσει να δουλεύει, τότε και οι υπηρεσίες του δεν χρειάζονται πλέον. 

Χωρίς να εξηγήσει στο δικαστήριο τους λόγους για τους οποίους ο ίδιος και η εταιρεία του αποσύρονται από την υπόθεση, ο Ingham υπέβαλε τα απαραίτητα έγγραφα για την παραίτησή του, η οποία θα μπει σε εφαρμογή όταν οριστεί ένας νέος συνήγορος για την τραγουδίστρια. 

Η αιτία, βέβαια, μπορεί να βρεθεί στην ίδια την κατάθεση της πριγκίπισσας της ποπ, η οποία υποστήριξε πως ενώ αν και έχει αναπτύξει μια στενή σχέση με τον δικηγόρο της, δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να επιλέξει κάποιον από μόνη της. Πιο συγκεκριμένα η Spears δήλωσε ενώπιον δικαστή πως "ο δικηγόρος μου, ο Sam, είχε φοβηθεί πολύ με το να μιλήσω γιατί λέει πως αν μιλήσω, θα με κλείσουν σε εκείνη τη μονάδα στο κέντρο αποκατάστασης. Μου είπε να σιωπήσω" ενώ συνέχισε πως "η αλήθεια είναι πως έχω αναπτύξει μία προσωπική σχέση με τον Sam, τον δικηγόρο μου, με τον οποίο μιλάω 3 φορές την εβδομάδα, έχουμε χτίσει μία σχέση, όμως ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να επιλέξω τον δικό μου δικηγόρο μόνη μου. Και θα ήθελα πολύ να είχα τη δυνατότητα να το κάνω".

Στην κατάθεσή της η Spears πρόσθεσε επίσης πως μέχρι τώρα ειλικρινά δε γνώρισε πως μπορούσε να αιτηθεί τη λήξη της κηδεμονίας της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο Ingham είχε δηλώσει πως αν η πελάτισσα του θέλει να τον αντικαταστήσει, τότε ο ίδιος θα σεβαστεί την επιθυμία της. 

Διαβάστε Επίσης