Βασίλισσα Ελισάβετ | Επισκέφθηκε το σετ της σειράς "Coronation Street"

Κατά την επίσκεψή της στην πόλη του Μάντσεστερ, η Βασίλισσα Ελισάβετ επισκέφθηκε το στούντιο της πιο μακροχρόνιας σειράς στη βρετανική τηλεόραση.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η Βασίλισσα Ελισάβετ τον επόμενο χρόνο να παραδώσει τα σκήπτρα της μετά από 70 χρόνια βασιλείας, όμως ακόμα και τώρα στα 95 της εξακολουθεί να έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα με υποχρεώσεις και επίσημες επισκέψεις, στις οποίες με χαρά παραβρίσκεται.

Διαβάστε Επίσης

Χθες, η βασίλισσα Ελισάβετ στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην πόλη του Μάντσεστερ, δεν παρέλειψε να εμφανιστεί και να ξεναγηθεί στο στούντιο της σειράς "Coronation Street" που προβάλλεται στη βρετανική τηλεόραση τα τελευταία 60 χρόνια. 

Η μονάρχης περιηγήθηκε στους δρόμους της πόλης όπου εκτυλίσσεται η σειρά ενώ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ITV, Sir Peter Bazelgette και τον διευθυντή προγράμματος για δραματικές σειρές, John Whiston. Όπως ανέφερε το caption της ανάρτησης που έγινε από τον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram, η βασίλισσα Ελισάβετ είχε την ευκαιρία να περπατήσει στον θρυλικό δρόμο, να γνωρίσει ηθοποιούς και το προσωπικό της σειράς, οι οποίοι τις εξήγησαν πώς κατάφεραν να προσαρμοστούν στα καινούριες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας για να συνεχίσουν τα γυρίσματα. 

Η δραματική σειρά πέρσι τον Δεκέμβριο έκλεισε τα 60 χρόνια on air, με το πρώτο επεισόδιο να προβάλλεται στη βρετανική τηλεόραση στις 9 Δεκεμβρίου του 1960. Πλέον, θεωρείται ένα σημαντικό κομμάτι της κουλτούρας της Αγγλίας ενώ μέχρι σήμερα έχει προβληθεί σε 105 χώρες. Η πλοκή ακολουθεί τις ζωές απλών ανθρώπων στην φανταστική πόλη του Weatherfield, έχοντας σημειώσει 10.000 επεισόδια, στα οποία έχουν πραγματοποιηθεί 57 γεννήσεις, 146 θάνατοι και 131 γάμοι. Το σετ των 33 στρεμμάτων είναι η μεγαλύτερη τηλεοπτική μονάδα στον κόσμο που χρησιμοποιεί μία και μόνο σειρά,  με 300 εργαζομένους και 27 σεναριογράφους. 

Μάλιστα, μία από τις πρωταγωνίστριες που παίζει από το 1986 στη σειρά είναι η ηθοποιός Sally Webster, η οποία έγινε ακόμα πιο γνωστή, λόγω της διάσημης κόρης της. Η Phoebe Dyvenor ή αλλιώς Daphne από τη σειρά του Netflix "Bridgerton" φαίνεται πως έχει κληρονομήσει το ταλέντο της μητέρας της και την αγάπη της για την υποκριτική.

Διαβάστε Επίσης