Kate Middleton | Πώς ήταν στην αρχή η σχέση της με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Ποια ήταν η πρώτη αντίδραση της βασίλισσας όταν γνώρισε την Kate;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η Meghan Markle να περιγράφεται ως το πρόσωπο που ήρθε για να ανάψει φωτιές στη βασιλική οικογένεια, όμως κάποτε και η Kate Middleton γινόταν πρωτοσέλιδο για τις ανάρμοστες στιλιστικές της επιλογές, τις topless φωτογραφίες της αλλά και τη σχέση της με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η δούκισσα του Cambridge πριν γίνει μία από τις πιο πολυσυζητημένες γυναίκες στον κόσμο και το στιλ της θεωρηθεί ως ένα από τα πιο επιδραστικά των τελευταίων ετών, ήταν μια απλή βρετανίδα που είχε σχέση με τον διάδοχο του θρόνου.

Από τον γάμο της με τον πρίγκιπα William και μετά αποδείχτηκε ότι όχι μόνο έγινε η πριγκίπισσα που ήθελαν οι Βρετανοί αλλά ασχολήθηκε και με projects που βοήθησαν σημαντικά τους ανθρώπους κάνοντάς την και ιδιαίτερα δημοφιλή.

Πριν κερδίσει όμως τους Βρετανούς, η Kate έπρεπε να κερδίσει τη βασίλισσα τους και αυτό δεν ήταν τόσο εύκολο. Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ δεν είχε καλή άποψη για την Kate όταν την γνώρισε.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Katie Nicholl, ειδική στα θέματα της βασιλικής οικογένειας. Η βασίλισσα όταν γνώρισε την Kate είχε μεγάλη ανησυχία για εκείνη καθώς δεν είχε "δική της ταυτότητα” και ανησυχούσε για το εργασιακό ήθος της. "Ιδιωτικά είχε σοβαρές ανησυχίες και πίστευε ότι η Kate έπρεπε να έχει μια δουλειά και μια δική της ταυτότητα πριν ανακοινωθεί ο αρραβώνας” αναφέρει η Nicholl στο βιβλίο της 'The Making of a Royal Romance'.

Η Middleton πλέον έχει πολύ στενή σχέση με τη βασίλισσα και μάλιστα είναι ανάμεσα στα λίγα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχουν απευθείας γραμμή με την Ελισάβετ για να την καλεί όποτε θέλει.

"H Kate έχει απευθείας γραμμή για να μιλάει με τη βασίλισσα και την καλεί για να δει τι κάνει και να την ενημερώνει για τα παιδιά” δήλωσε στο περιοδικό OK! o δημοσιογράφος Dunkan Larcombe εξηγώντας ότι "πάντα βασίζεται πάνω της για συμβουλές. Λένε ότι η Kate ήταν αυτή που έμαθε στη βασίλισσα πως να χρησιμοποιεί το Zoom για να μπορεί να βλέπει τα δισέγγονά της. Η Kate και η βασίλισσα έχουν μια εκπληκτική σχέση. Η Kate κρατάει μια ισορροπία ανάμεσα στο να υποκλίνεται σε εκείνη ως αρχηγό της βασιλικής οικογένειας δημοσίως και στο να μπορεί να της μιλάει ως προ-γιαγιά των παιδιών της”.

Διαβάστε Επίσης