Sarah Ferguson | Το νέο κεφάλαιο στη ζωή της και η σχέση της με την πριγκίπισσα Diana

Η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Andrew, Fergie, μίλησε για τη ζωή της και τα συναισθήματά της ύστερα από το ταξίδι αυτογνωσίας που βίωσε.

Η Sarah Ferguson, η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Andrew και μητέρα της πριγκίπισσας Ευγενίας και της πριγκίπισσας Βεατρίκης, παραχώρησε μία εφ'όλης της ύλης συνέντευξη σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό, μιλώντας για το πώς είναι η ζωή της σήμερα.

Διαβάστε Επίσης

Έχοντας ζήσει για αρκετές δεκαετίες μπροστά από τις κάμερες, η 61 ετών "Fergie" - όπως την αποκαλούσαν τα μέσα στα 90s - συνειδητοποιεί πως τώρα νιώθει πιο "Sarah" από ποτέ. 

Το ταξίδι αυτογνωσίας

Η ίδια αναφέρει πως πάντα ένιωθε πως είχε τρεις ταυτότητες, την περσόνα "Fergie", τη δούκισσα της Υόρκης και τη Sarah. Και τα τελευταία χρόνια νιώθει πως έχει έρθει σε επαφή με τον πραγματικό της εαυτό. Και αυτό πραγματοποιήθηκε ύστερα από το ταξίδι αυτογνωσίας, το οποίο βίωσε κατά τη συγγραφή του πρώτου της μυθιστορήματος "Her Heart for a Compass" που θα κυκλοφορήσει στις 3 Αυγούστου και αναφέρεται στην πρόγονό της, Lady Margaret Montagu Douglas Scott. "Κάνοντας έρευνα για εκείνη, ανακάλυψα περισσότερα για το δικό μου DNA, και βρήκα αυτή την αντοχή, το κουράγιο, την αίσθηση του χιούμορ και την αισιοδοξία", δήλωσε η δούκισσα της Υόρκης, η οποία έγινε πρόσφατα γιαγιά. "Είμαι μία πραγματική κοκκινομάλλα Κέλτισσα και αυτό έρχεται μαζί με σπουδαίο ενθουσιασμό για τη ζωή, μεγάλο αυθορμητισμό και ότι συνεχώς μάχεσαι", συνέχισε η Ferguson. Και η ίδια αναγνωρίζει πως συχνά ο χαρακτήρας της είναι εκρηκτικός, όμως δεν θέλει πάντα να είναι η καταιγίδα. Επιπλέον, ο προηγούμενος χρόνος που πέρασε ήταν αρκετά διδακτικός αλλά δεν παύει να ήταν ένα έτος απομόνωσης. Η ίδια έχασε έναν πολύ καλό της φίλο από κορονοϊό και χρειάστηκε να απομονωθεί ενώ παράλληλα είχε να διαχειριστεί και το σκάνδαλο που αφορούσε τον πρίγκιπα Andrew.

Το κεφάλαιο με τον  πρώην σύζυγό της

Η αποκάλυψη της εμπλοκής του πρίγκιπα Andrew στο σκάνδαλο με τον Jeffrey Epstein ήταν ένα βαρύ πλήγμα για τη βασιλική οικογένεια, αλλά και τους κοντινούς του. Η Ferguson, η οποία δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός, αφού αφορά τον πατέρα των παιδιών της, είπε πως "οποιαδήποτε δυσκολία περνάει, θα σταθώ ακλόνητη στο ότι μεγαλώνουμε από κοινού τα παιδιά μας. Πιστεύω πως είναι ένας πολύ ευγενικός, καλός άνδρας και έχει υπάρξει ένας εξαιρετικός πατέρας για τις κόρες μας." H Fergie συνέχισε λέγοντας πως οι δυο τους κατάφεραν να αποκτήσουν μία ισορροπία ώστε να μπορούν να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους.

Sarah Ferguson - πρίγκιπας andrew
Ο πρίγκιπας Andrew με τη Sarah Ferguson

Η σχέση της με την πριγκίπισσα Diana

Πέρα από το ότι είχαν παντρευτεί τους γιους της βασίλισσας Ελισάβετ, η Sarah Ferguson και η πριγκίπισσα Diana ήταν ξαδέρφες και ήταν καλύτερες φίλες από την ηλικία των 15 ετών. Μάλιστα όπως θα εξομολογηθεί, η πριγκίπισσα Diana ήταν εκείνη που γνώρισε το πρώην ζευγάρι και επέμενε για τη σχέση αυτή.

πριγκίπισσα Diana - Sarah Ferguson
H πριγκίπισσα Diana με τη Sarah Ferguson

Όπως δήλωσε κάθε φορά που ακούει το όνομά της, ένα χαμόγελο σχηματίζεται στο πρόσωπό της. "Το γέλιο της ήταν μεταδοτικό ενώ είχε μία απίστευτη αίσθηση του χιούμορ", είπε χαρακτηριστικά η Ferguson. Η ίδια αισθάνεται, όπως λέει, ακόμα την παρουσία της στον χώρο, ότι βρίσκεται μαζί της και ότι την αγαπάει πάρα πολύ. Φυσικά, δεν παρέλειψε να δηλώσει πως η πριγκίπισσα του λαού θα ήταν πολύ περήφανη για τους γιους της. 

Διαβάστε Επίσης