Βασίλισσα Ελισάβετ | Η κίνηση που έδειξε πόσο της λείπει ο πρίγκιπας Φίλιππος

Μετά από 74 χρόνια κοινής πορείας, η Βασίλισσα Ελισάβετ έρχεται καθημερινά αντιμέτωπη με το γεγονός της απώλειας του συζύγου της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί να είχε συνηθίσει να βρίσκεται μόνη της στην κορυφή της ιεραρχίας ως η μονάρχης της Αγγλίας, γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τη μοναχική ζωή, όμως η συντροφιά του πρίγκιπα Φιλίππου ήταν πάντα εκεί, συνοδεύοντάς τη στο δύσκολο έργο της βασιλείας. 

Διαβάστε Επίσης

Ο Απρίλιος ήταν για τη βασίλισσα ένας από τους δυσκολότερους μήνες του έτους, αφού αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει για πάντα τον επί δεκαετίες σύντροφό της, φίλο της, τον άνθρωπο που την καταλάβαινε καλύτερα από τον καθένα.

Το πρόσφατο ταξίδι της στην ιδιοκτησία Sandringham στο Norfolk και πιο συγκεκριμένα στο Wood Farm ήταν η απόδειξη πως η Βασίλισσα Ελισάβετ είχε ανάγκη να συνδεθεί με τον σύζυγό της. Και αυτό γιατί το μέρος εκείνο ήταν το αγαπημένο του πρίγκιπα Φιλίππου, στο οποίο μάλιστα περνούσε αρκετό καιρό αφότου αποσύρθηκε από τα βασιλικά καθήκοντά του το 2017. Όσο η Βασίλισσα βρισκόταν στο Παλάτι του Buckingham στο Λονδίνο προκειμένου να λύσει σημαντικά ζητήματα, ο σύζυγός της απολάμβανε τη ζωή στην εξοχή, οδηγώντας την αγαπημένη του άμαξα και ζωγραφίζοντας. 

"Είναι αλήθεια πως το Wood Farm είναι το μόνο βασιλικό σπίτι όπου η Βασίλισσα νιώθει πως μπορεί να δραπετεύσει από την πίεση της μοναρχίας και του να είναι κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας" έγραφε δημοσίευμα της Daily Mail, προσθέτοντας μάλιστα, πως τα πράγματα είναι πιο ανεπίσημα εκεί, αφού το προσωπικό δεν χρειάζεται να φοράει την επίσημη στολή και πρόκειται για το μόνο μέρος που θα έβλεπες τη βασίλισσα στην κουζίνα. 

Τελευταία φορά που η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος είχαν επισκeφθεί το Sandringham ήταν το φθινόπωρο του 2020, ύστερα από το lockdown του Μαρτίου, που τους είχε κρατήσει στο Κάστρο του Windsor. 

Διαβάστε Επίσης