Καρολίνα του Μονακό | "Αγκαλιάζει" την ηλικία των 64, ενδίδοντας στο beauty trend της σεζόν

Η πιο stylish royal της οικογένειας Grimaldi εμφανίστηκε με το beauty λουκ που θα ενέκριναν όλες οι γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους, όπως ακριβώς είναι.

Με μητέρα τη Grace Kelly και προερχόμενη από τον πιο λαμπερό βασιλικό οίκο της Ευρώπης, η Καρολίνα του Μονακό (γνωστή και ως του Ανόβερο) αποτελεί μία από τις πιο κομψές παρουσίες της οικογένειας Grimaldi και στα 64 της χρόνια αποδεικνύει πως παραμένει fashion icon. Η πρόσφατη εμφάνισή της, βέβαια, στο πλευρό του αδερφού της, Αλβέρτου, δήλωσε καθαρά τη θέση της σε ό,τι αφορά τα πρότυπα ομορφιάς, στηρίζοντας τη νέα τάση που θέλει τις γυναίκες να αποδέχονται τα γκρίζα τους μαλλιά. Και μάλιστα, πολλές είναι οι celebrities του Hollywood που αποφάσισαν να ενδώσουν στο νέο trend, συμπεριλαμβανομένης της iconic πριγκίπισσας.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, η πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό συνόδευσε τον αδερφό της, πρίγκιπα Αλβέρτο, στη συναυλία Red Cross Summer που έλαβε χώρα στο Μόντε Κάρλο, από τη στιγμή που η πριγκίπισσα Charlene βρίσκεται ακόμα στη Νότια Αφρική, λόγω της κατάστασης της υγείας της που δεν της επιτρέπει να γυρίσει στο Μονακό. 

Και σε αντίθεση με το ανατρεπτικό λουκ που τον τελευταίο χρόνο έχει λανσάρει η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου, η κουνιάδα της προτίμησε ένα μια "φυσική" οδό για να αποδεχθεί και να αγκαλιάσει την ηλικία της. Πράγματι, τα ανοιχτόχρωμα γκρίζα της μαλλιά της ταιριάζουν απόλυτα και σε επίπεδο χρωμάτων, αλλά και σε ό,τι αφορά το ύφος, αφού η Καρολίνα του Μονακό είναι αρκετά δυναμική για να το υποστηρίξει. 

Η Καρολίνα για την παρουσία της στην εκδήλωση φόρεσε ένα φόρεμα σε καφέ απόχρωση με εντυπωσιακές πιέτες και αστραφτερές λεπτομέρειες που ταίριαζαν με το κομψό καρέ της. Η πρώτη φορά που την είδαμε να λανσάρει το νέο της λουκ, απαρνούμενη το signature καστανό στα μαλλιά της ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο στην Εθνική γιορτή του Μονακό. 

Στο ίδιο event παραβρέθηκαν και 3 από τα παιδιά της πριγκίπισσας με ορισμένους άλλους καλεσμένους. Πιο συγκεκριμένα έδωσαν το παρών ο Pierre Casiraghi με την Beatrice Borromeo, η Andrea Casiraghi με την Tatiana Santo Domingo και η Charlotte Casiraghi, με τον σύζυγό της Dimitri Rassam. H Καρολίνα του Μονακό έχει αποκτήσει 3 παιδιά με τον δεύτερο σύζυγό της, Stefano Casiraghi, και μία ακόμα κόρη, την πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Ανόβερο, με τον τρίτο της σύζυγο, πρίγκιπα Ερνέστο Αύγουστο Ε' με τον οποίο βρίσκεται σε διάσταση. 

Διαβάστε Επίσης