Η Angelina Jolie φοράει στολή μελισσοκόμου και παραμένει το ίδιο stylish

Η ηθοποιός ταξίδεψε στη Γαλλία για να παραβρεθεί στην πρώτη ορκομωσία γυναικών που έλαβαν το δίπλωμά τους στη μελισσοκομία.

Ευαισθητοποιημένη πάνω στο ζήτημα της προστασίας των πληθυσμών των μελισσών, η Angelina Jolie συνεργάστηκε μέσα στον χρόνο με την UNESCO και τον οίκο Guerlain στο πρόγραμμα "Women for bees", μέσω του οποίου νέες γυναίκες έχουν τη δυνατότητα να λάβουν το δίπλωμά τους, προκειμένου να ασχοληθούν επαγγελματικά με την μελισσοκομία. 

Διαβάστε Επίσης

Προκειμένου λοιπόν να παραβρεθεί στην πρώτη ορκωμοσία των γυναικών αυτών, η ηθοποιός ταξίδεψε στη Γαλλία στο Γαλλικό Παρατηρητήριο Μελισσοκομίας, ως επίτιμο μέλος της ενέργειας. Το πρόγραμμα αυτό εκπαιδεύει γυναίκες για 30 ημέρες, με αποτέλεσμα σε 5 χρόνια, 50 συμμετέχοντες να έχουν μάθει τη θεωρητική και πρακτική βάση της μελισσοκομίας, αλλά και να ασχοληθούν με τον κλάδο επαγγελματικά, όπως είπε χαρακτηριστικά η UNESCO.

Η Jolie εμφανίστηκε εκεί, φορώντας ένα φόρεμα στην απόχρωση του δέρματος και καφέ πέδιλα, για να συζητήσει με τους συντελεστές του προγράμματος αλλά και να παρουσιάσει τις απόφοιτες της πρώτης τάξης που ξεκίνησε στις 21 Ιουνίου.

Στη συνέχεια και λίγο μετά την τελετή, η ηθοποιός άλλαξε το εντυπωσιακό της φόρεμα και φόρεσε όπως όλοι, οι οποίοι βρίσκονταν εκεί, τη γνωστή στολή του μελισσοκόμου, καταφέρνοντας να παραμείνει το ίδιο stylish με πριν, ολοκληρώνοντας το λουκ της με μπότες στην αποχρωση camel. 

Η Angelina Jolie δεν είναι η πρώτη celebrity που ασχολείται με τη διατήρηση των πληθυσμών των μελισσών, αφού ακολούθησε το παράδειγμα του David Beckham αλλά και του μπασίστα των Red Hot Chili Peppers, Flea. Πιο συγκεκριμένα, ο Beckham λέγεται πως έπαθε τέτοια εμμονή με τη μελισσοκομία την περίοδο της καραντίνας, που δημιούργησε το δικό του μελίσσι στο σπίτι του. 

Το ταξίδι της Jolie λαμβάνει χώρα λίγες εβδομάδες μετά την απόφαση του δικαστηρίου που παραχώρησε την επιμέλεια των παιδιών της σε εκείνη αλλά και στον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt, με τον οποίο πλέον δεν θέλει να έχει καμία σχέση. 

Διαβάστε Επίσης