Πρίγκιπας Harry | Ο πρίγκιπας Andrew του έχει δημιουργήσει τον μεγαλύτερο φόβο του

Το κόμπλεξ που έχει από τα νεανικά του χρόνια ο δούκας του Sussex.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο Παλάτι αλλά και στους βρετανούς πολίτες όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από τα βασιλικά του καθήκοντα. Δημιούργησε, όμως, ακόμα περισσότερες εντάσεις όταν έκανε αποκαλύψεις για τη βασιλική οικογένεια, κάνοντας λόγο για ρατσιστικές συμπεριφορές κατά της συζύγου του Meghan Markle και του αγέννητου- τότε- παιδιού του.

Πολλά έχουν γραφτεί για τους λόγους που ο δούκας του Sussex έκανε κάτι τέτοιο με πολλούς να ρίχνουν το μεγαλύτερο φταίξιμο στη Markle και άλλους να μιλούν για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και το τραύμα που του άφησε ο τρόπος που πέθανε η μητέρα του, πριγκίπισσα Diana.

Ένα νέο δημοσίευμα, ρίχνει φως σε ένα άλλο φόβο του πρίγκιπα Harry που έχει να κάνει με την δημοσιότητα. Σύμφωνα με το PageSix, ο πρίγκιπας, ως δεύτερος γιος του διαδόχου του θρόνου, έχει το "κόμπλεξ Andrew", φοβάται δηλαδή ότι θα τον αγνοούν όπως ακριβώς και τον θείο του, πρίγκιπα Andrew.

O Harry φοβάται, όπως αναφέρει το άρθρo, ότι σιγά σιγά ο κόσμος θα αρχίσει να ενδιαφέρεται περισσότερο για τη νέα γενιά της βασιλικής οικογένειας, δηλαδή τα παιδιά της Kate Middleton και του William, ενώ αντίθετα ό,τι κάνει εκείνος δεν θα δέχεται το ίδιο ενδιαφέρον από το κοινό.

Ο 36χρονος πρίγκιπας είχε αναφέρει, μάλιστα, σε παλιότερες συνεντεύξεις του ότι ανησυχεί ότι θα γίνει "βαρετός" όσο ο κόσμος θα ενδιαφέρεται για τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, που προηγούνται στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Όπως αναφέρουν οι Times "ο Harry βιαζόταν πάντα να κάνει τη διαφορά, επειδή πιστεύει ότι έχει ένα περιορισμένο χρονικό όριο πριν το κοινό θέλει να μαθαίνει περισσότερα από τον George και τα αδέλφια του", ενώ όπως είχε αναφέρει ένας φίλος του "ανησυχεί ότι μετά από αυτό θα γίνει σαν τον θείο του" αναφερόμενος στον πρίγκιπα Andrew που πλέον δεν έχει καμιά βασιλική υποχρέωση μετά και το σκάνδαλο Epstein.

Ο Harry μπορεί να έχει εμμονή με τα media, προσπαθώντας να τα κρατήσει μακριά από την προσωπική και οικογενειακή του ζωή, όμως βιάζεται να δώσει σημαντικές συνεντεύξεις και να μιλήσει για τις εμπειρίες του γράφοντας βιβλία. Όπως είχε πει, άλλωστε, ο ίδιος θέλει να αξιοποιήσει την προνομιούχα θέση του για καλό σκοπό για όσο χρονικό διάστημα μπορεί ή μέχρι να γίνει βαρετός.

"Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να περνάς μια περίοδο στη ζωή σου όπου κάνεις μεγάλη διαφορά και μετά ξαφνικά να σταματά" είχε πει σε ηλικία 31 ετών εξηγώντας ότι "θέλεις να κάνεις τη διαφορά αλλά κανείς δεν σε ακούσει".

Διαβάστε Επίσης